Agoria Young Professionals Community neemt vliegende start | Agoria

Agoria Young Professionals Community neemt vliegende start

Afbeelding
Gepubliceerd op 09/09/21 door Lies Vervaet
Zo’n 70 deelnemers hebben op 3 september de allereerste online inspiratiesessie van onze nieuwe Agoria Young Professionals Community bijgewoond. En het was meteen een knaller van formaat, met Jeff de Kleijn, CEO van Dilaco, en zijn interactieve presentatie over eco-leadership. Next up? Google!

Even voorstellen: de Agoria Young Professionals Community is een nieuwe community voor de Young Professionals van onze lidbedrijven. Alle werknemers jonger dan 36 en werkzaam bij een lidbedrijf, ongeacht hun functie, kunnen zich aansluiten. Deelname is gratis, want inbegrepen in de lidmaatschapsbijdrage van hun werkgever. De community werd nog maar pas opgericht, maar telt toch al ruim 350 leden. Van een vliegende start gesproken dus! 

Het is nu al duidelijk dat de Agoria Young Professionals Community niet alleen een belangrijk onderdeel van Agoria zal worden, maar vooral ook een geweldig (én plezant!) inspiratie- en netwerkkanaal voor alle leden.

We kregen alvast enorm veel positieve feedback op onze online inspiratiesessie van vrijdag 3 september met Jeff De Kleijn van Dilaco. En dat was dan nog maar het topje van de ijsberg, want we hebben natuurlijk nog veel meer in petto:

  • Online events zijn interessant, maar het zijn vooral ook de fysieke ontmoetingen met andere Young Professionals en inspirerende personen die onze community zo sterk maken. Daarom organiseren we op 30 september onze eerste Agoria After Talks-sessie met Thierry Geerts (Google) in BeCentral. Op deze unieke locatie in Brussel ontvangen we 80 Young Professionals voor een exclusieve keynote, gevolgd door een round table met CEO’s van verschillende sectoren (Agoria, Akka, Tobania, Everis, Netalux, EcoSteryl, Dilaco,…). Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar niet veel. Reppen dus om je nog in te schrijven: https://www.agoria.be/en/agoria-young-professionals-aftertalks-with-thierry-geerts-google 
  • 15 Young Professionals die gepassioneerd zijn door energie en artificiële intelligentie (AI) krijgen op 1 oktober de unieke kans om over dit thema in dialoog te gaan met Minister Tinne Van der Straeten. Die ontmoeting zal plaatsvinden tijdens het launch event van Agoria’s nieuwe online cursus over AI in Energy. Meer info hier: https://www.agoria.be/en/young-professionals
  • Noteer ook zeker de week van 18 oktober in je agenda! Gedurende deze week zullen 4 sessies georganiseerd worden voor de Young Professionals (3 online + 1 fysiek). Op donderdag 21 oktober is onze community welkom in BluePoint Brussel van 10-13u voor een crash course Employee and Employer Branding gevolgd door een lunch samen met deelnemers van andere sessies. Meer info volgt nog.
  • Last but for sure not least, save the date voor ons eindejaarsevent op 9 december (middag-avond)! We kunnen nog niet veel verklappen, maar wel dat het op een bijzondere locatie zal zijn met uitzonderlijk inspirerende content (en een drankje + hapje weliswaar). 
Wil je graag lid worden van de Agoria Young Professionals Community? Neem dan snel een kijkje op https://www.agoria.be/en/young-professionalsKom je zelf niet meer in aanmerking? Stuur dan in ieder geval deze info door naar jonge enthousiaste collega’s! 
Was dit artikel nuttig?