I-Care uitgeroepen tot ‘Entreprise de l’Année’ | Agoria

I-Care uitgeroepen tot ‘Entreprise de l’Année’

Afbeelding
Gepubliceerd op 08/12/20 door Sibylle Dechamps
Ons lidbedrijf I-Care is op maandag 7 december tijdens een digitaal te volgen prijsuitreiking uitgeroepen tot ‘Entreprise de l’Année’. Proficiat!

De jaarlijkse verkiezing van L’Entreprise de l’Année in Franstalig België is een prestigieus gezamenlijk initiatief van Ernst & Young, L’Echo en BNP Paribas Fortis.

Op het podium van 5 genomineerden dit jaar maar liefst 3 Agoria-lidbedrijven, waaronder Efficy, I-Care et Technord.

De uiteindelijke laureaat, I-Care, is een pionier op het gebied van artificiële intelligentie voor predictive maintenance in de industrie. De onderneming werd 16 jaar geleden opgericht en telt inmiddels meer dan 450 medewerkers in 11 landen. I-Care biedt oplossingen om over de conditie van industriële machines te waken. Zijn platform maakt deze machines veiliger, productiever, rendabeler en minder vervuilend.

Agoria wenst de laureaat, maar ook alle genomineerde finalisten, van harte proficiat.

Wie dit jaar de winnaar is van de Vlaamse tegenhanger van de wedstrijd, en dus een jaar lang de titel van ‘Onderneming van het Jaar’ zal mogen dragen, wordt vanavond 8 december bekendgemaakt. We zijn erg benieuwd, want in Vlaanderen is ons lidbedrijf Stow een van de vier finalisten. Bovendien maken de Agoria-leden Fibricheck, Robovision en Unifly kans op de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar'.

Was dit artikel nuttig?