Bart Steukers opent Blue’s Corner: ‘Super lekker!’ | Agoria

Bart Steukers opent Blue’s Corner: ‘Super lekker!’

Afbeelding
Gepubliceerd op 06/09/21 door Frederik Meulewaeter
Zonet mocht ik onze Blue’s Corner openen en meteen de allereerste maaltijd uittesten… en het was echt super lekker!

Vanaf vandaag, maandag 6 september, kan je terecht in ons gloednieuwe restaurant ‘Blue’s Corner’ in BluePoint Brussel. Je kan er heerlijk ontbijten en lekkere broodjes, maaltijdsalades, soep, warme maaltijden en veel meer verorberen, en dat allemaal in een gezellige setting. De Blue’s Corner is een echte gastrobar waar je rustig kan lunchen met collega’s of eventueel die meeting met een knabbel nabespreken… ik weet nu al dat ik daar vaak van zal gebruik maken.

Een bezoek aan BluePoint wordt hiermee een nog aangenamere ervaring. 's Ochtends kan je er terecht voor een lekkere kop koffie en een stukje gebak. ’s Middags is er een ruim aanbod aan warme en gezonde gerechten. En ook een ruime keuze aan take-away producten is de hele dag door beschikbaar.

Door de centrale  ligging, de langere openingsuren en het vernieuwde cateringaanbod, ben ik er zeker van dat ik deze nieuwe plek snel zal omarmen voor informele ontmoetingen en gezellige netwerkmomenten.

Wist je trouwens dat BluePoint (een dochteronderneming van Agoria) en Blue’s Corner allebei verwijzen naar het blauwe punt in het logo van Agoria? Dat punt staat bij ons vooraan het logo. Want waar een ander stopt, daar beginnen wij… nu ook culinair! Adres: Reyerslaan 80, 1030 Brussel (naast de VRT en de RTBF).

Tot snel!

Bart

Was dit artikel nuttig?