Agoria Techlancers, dé community voor technologische freelancers in België | Agoria

Of je nu wil freelancen in de digitale technologie of in de maakindustrie, bij Agoria Techlancers vind je een heel ruim aanbod aan informatie, opleidingen en netwerkevents om een welvarende carrière uit te bouwen als technologisch ondernemer.

Ondernemen als technologische freelancer

Body

Een freelance economy is een vrijemarktsysteem waarin tijdelijke functies gebruikelijk zijn en organisaties onafhankelijke werknemers inhuren voor kortlopende verbintenissen. De laatste jaren is er een trend in de richting van een freelance economy. Er zijn een aantal drijvende krachten achter de toename van freelance ondernemers. Zo wordt de beroepsbevolking steeds mobieler en kan werk steeds vaker op afstand worden gedaan via digitale platformen.

Een sterke freelancer ziet in deze kenmerken van onze toekomstige arbeidsmarkt ongetwijfeld kansen en vindt er een terrein waarop zij of hij ongetwijfeld goed kan gedijen. De schaarste aan bepaalde profielen en de nood aan ondersteunende coaching bij het implementeren van technologische, ondersteunende oplossingen tonen een groot potentieel aan. De gevraagde en geboden flexibiliteit, het projectwerk en de roldynamiek die ons werk steeds meer typeren, sluiten perfect aan bij het DNA van een freelancer. 

Agoria Techlancers is opgericht met als doelstelling om de perfecte communitywerking voor technologische freelancers aan te bieden. Het laat ruimte voor de kracht van het individu, maar verenigt hen ook in een kennisnetwerk en betrekt hen in een sterk ecosysteem van opdrachtgevers.

Image

1. Jouw statuut als freelancer

Wie zich als zelfstandige expert aanbiedt op de arbeidsmarkt, moet rekening houden met een aantal voorwaarden. 

2. Freelancer in digitale technologie?

Freelancers die hun diensten aanbieden in digitale technologie, moeten zorgen dat ze marktrelevant blijven.

3. Freelancen in de maakindustrie?

Productiebedrijven hebben te maken met heel wat transformaties. Ook freelancers kunnen hier een rol in spelen. 

Sluit je aan bij Agoria Techlancers, de grootste technologie-community van België.

Sluit je nu aan

Partners