Dynamo - New Generation Training | Agoria

Dynamo - New Generation Training

Afbeelding
Gepubliceerd op 28/03/17 door Sylvie Vanacker
Dynamo reikt de organisatie van de toekomst de hand met het traject 'New Generation Work'. Innovatieve opleidingen en ondersteuning bij het uitbouwen van 'het werk van de toekomst'. We leggen de eerste bouwstenen van een organisatie waar autonomie, vertrouwen, erkenning en betrokkenheid kernwoorden zijn. 

 


U zoekt?

  • Leertrajecten met resultaat via training, coaching of co-creatie (zowel live als online)
  • Onderwerpen m.b.t. de werkplek van de toekomst, organisatieontwikkeling, communicatie, leidinggeven, jobrepair, job – en teamcrafting, zelfsturing
  • Innovatieve open trainingen: traject 'New Generation Work' met focus op "niet-hiërarchisch leidinggeven", "co-creatief werken met groepen", "slim vergaderen", "slim adviseren", "slim interviewen" en "introductie in job- en teamcrafting" 

Gespecialiseerd in:

  • Opvolging via games "Red Jacket" (rond leidinggeven) en "The Secret Academy of Da Vinci" (rond samenwerken in team), het jobcraftingspel (jobrepair & jobcrafting) en "attitude in a box" (slim interviewen)
  • Loopbaanbegeleiding via jobrepair, jobcrafting & attitudescan
  • Co-creatief werken met groepen, teamcrafting, beter samenwerken in team 

Member benefit

15% korting op de gangbare prijzen voor training en coaching

Contact
Dynamo New Generation Training
Wim Thielemans
Tel: 0475 45 52 97
E-mail: info@dynamo.be
Website: www.dynamo.be & www.jobrepair.be 

School for Recruitment

De SFR is jouw partner voor innovatieve training en consulting bij het aanwerven, ontwikkelen, behouden en heroriënteren van je medewerkers. 

Om mensen aan te trekken en te behouden, wordt er niet alleen gekeken naar de competenties maar ook naar de attitudes en de 'fit' binnen de organisatie.De School for Recruitment ontwikkelde het innovatieve attitudegericht interview, een set van vragen waarmee in een interview tal van parameters rond attitude, motivatie en werkstrategie in kaart worden gebracht. 

U kan bij ons ook terecht voor open trainingen (zowel live als online) en maatgerichte producten: boek 'slim interviewen', interviewscenario's, interview interim, certificaties, kaartenset "attitude in a box"... 

Member benefit

10% korting op de onlinetraining, blended learning en open vormingen attitudegericht interviewen en competentiegericht interviewen

Contact
School for Recruitment
Wim Thielemans
Tel: 0475 45 52 97
E-mail: info@dynamo.be
Website: www.schoolforrecruitment.be & www.sliminterviewen.be

Was dit artikel nuttig?