Landbouwmachines: heel wat troeven om te behagen! | Agoria

Landbouwmachines: heel wat troeven om te behagen!

Gepubliceerd op 25/11/13
Met een 30-tal bedrijven, ruim 4000 jobs, een omzet van 1,4 miljard euro en een gezondheidstoestand die in het huidige economische klimaat echt wel behoorlijk is, heeft de sector van land- en tuinbouwmachines heel wat troeven in handen om te behagen.

Ontdek het zelf in het themadossier dat Agoria zopas als bijlage in de novembereditie van Industrie Technisch & Management heeft gepubliceerd!

Inhoud:

  • Normen en technische wetgeving sturen de business: hoewel veel regelgeving tegenwoordig op internationaal niveau wordt geüniformiseerd, blijven toch ook heel wat regels nog nationale materie. Dat bemoeilijkt het werken voor een sector die 80% van zijn productie exporteert. Nathalie Nicolas (Agoria) en Antoon Vermeulen (CNH en voorzitter van de bedrijfsgroep ‘Land- en tuinbouwmachines’ van Agoria) geven uitleg.
  • De grote markt- en innovatietrends, in kaart gebracht door middel van een exclusieve enquête onder de fabrikanten Dewulf, Ménart, AVR, Vandaele Konstruktie, Packo Inox, Gilles Clermont, Eliet, Roxell en Delvano.
  • Het Oekraïense avontuur van vijf Belgische fabrikanten. AVR, Delvano, Dezeure, Gilles Clermont en Steeno hebben samen de Belgian Agrarian Technology Group opgericht om samen deze veelbelovende Oost-Europese markt te veroveren.

Download hier ons themadossier Landbouwmachines 
Afbeelding
.

De lidbedrijven van Agoria zijn gratis geabonneerd op Industrie Technisch & Management.
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's