Brussels South Charleroi Airport bestelt nieuwe Atcomex-tankopleggers | Agoria

Brussels South Charleroi Airport bestelt nieuwe Atcomex-tankopleggers

Gepubliceerd op 14/07/12 door Peter Ansoms
Atcomex gaat twee tankopleggers met een gezamenlijke capaciteit van 80 000 liter leveren aan Brussels South Charleroi Airport (BSCA). Op de luchthaven van Charleroi waren al drie voertuigen van Atcomex in gebruik. Dit order was noodzakelijk om de capaciteitsuitbreiding en de gestage groei van het aantal passagiers optimaal te ondersteunen.

Eerder werd ook al een order voor de luchthaven van Luik in de wacht gesleept. Hiermee is het Gullegemse bedrijf meer dan ooit sant in eigen land!

Afbeelding

Maar Atcomex is ook internationaal actief, want begin mei werden in een week drie contracten binnengehaald met een gezamenlijke waarde van meer dan vijf miljoen euro voor de levering van in totaal zestien tankwagens aan internationale luchthavens in Angola, Frankrijk en Groot-Brittannië.

“Over de jaren heen heeft Atcomex een leidinggevende positie kunnen verwerven. Deze kunnen we behouden omdat we vasthouden aan onze eigen waarden en visie. Dit betekent een constante kwaliteit leveren en ons niet laten verleiden tot een prijzenoorlog”, verduidelijkt Fernand Hollevoet, CEO Atcomex.

Atcomex werd in 1961 als een eenmanszaak opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met een 110-tal medewerkers. De belangrijkste activiteiten zijn de ontwikkeling en productie van tank- en bulkwagens, vliegtuigbetankers en bulkcontainers.

www.atcomex.be  

 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten! We publiceren uw bericht in onze nieuwe rubriek 'Good News' op www.agoria.be maar ook in deze rubriek in Agoria Online en in het magazine Industrie Technisch Management.

Stuur een tekstje van max. 20 regels

De rest is gereserveerd voor Agoria leden

Gerelateerde thema's