NMBS zoekt toeleveranciers voor plaatbewerking | Agoria

NMBS zoekt toeleveranciers voor plaatbewerking

Gepubliceerd op 08/07/15 door Jean-Marc Timmermans

De NMBS is momenteel zeer actief op zoek naar bedrijven die staalplaat laseren, knippen en plooien. De contracten variëren tussen raamovereenkomsten (ordegrootte 100 k€ - 400 k€ over 2 à 4 jaar) en punctuele bestellingen tussen de 5k€ en 50 k€. Soms komen er ook nabehandelingen bij.

Belangrijk: kandidaten moeten voor de meeste projecten gecertifieerd zijn volgens lasnorm EN 15085. De partner dient ook de nodige flexibiliteit en bereidheid aan de dag leggen om indien nodig de NMBS-ateliers te bezoeken, omdat de tekeningen niet altijd volledig duidelijk zijn.

Alle aankoopdossiers boven de 170 k€ vindt u op de NMBS-website  onder 'Aankondigingen' of in het Belgisch Staatsblad (Aankondigingen). Voor kleinere bedragen nemen de NMBS-aankopers zelf contact.

De NMBS zou graag meer met lokale bedrijven werken (cf. goed technisch contact tussen partners) en hoopt via deze oproep op een grotere respons.

Er loopt momenteel een aanbesteding voor elektrische kasten waarvoor de kandidaatstelling afloopt op 13 juli a.s.. Daarnaast staan er ook een aantal kleinere dossiers op stapel (o.a. één voor prototypes).

Contactpersoon bij NMBS (Procurement & Investment) is Michael D'Hoore:
michael.dhoore@b-rail.be 
+32 2 528 25 66

De rest is gereserveerd voor Agoria leden

Gerelateerde thema's