Agoria's bedrijfsgroep Rail & Tramway Stock blikt tevreden terug op SIFER 2015 | Agoria

Agoria's bedrijfsgroep Rail & Tramway Stock blikt tevreden terug op SIFER 2015

Afbeelding
Gepubliceerd op 01/04/15 door Jean-Marc Timmermans

Zo'n 8 bedrijven van Agoria's bedrijfsgroep Rail & Tramway Stock hebben onlangs deelgenomen aan onze groepsstand op SIFER, de tweejaarlijkse beurs voor spoorwegindustrie te Lille (F). Dit co-initiatief van Agoria en AWEX (het exportagentschap van het Waals Gewest), onder de noemer "Belgian Railway Industry", toonde de beursbezoekers een gedreven Belgische spoorwegcluster.

ABC, AEG Tranzcom, APT, Belgorail, Connect Group, I-Moss, Jonckheere Subcontracting / Poperinge Metal Construction, Sonaca en SPIE waren zeer te spreken over de groepsaanpak en het sterke merkimago dat de stand hen bood. Samen met co-exposanten Belgium Coatings, Meunier Group, Mice, Rubbergreen Industrie, Transurb Technirail (met een heuse stuurpostsimulator), Urba-Style en Ressorts Wilfart zetten ze de Belgische knowhow in de kijker. De deelnemende bedrijven waren ook tevreden van de return die de beursdeelname hen bood.

In de marge van de beurs organiseerde Agoria's bedrijfsgroep Transport Systems & Solutions eveneens, exclusief voor Agoria-leden, een infosessie met de dienst Purchase & Investment van de NMBS. Een zestigtal lidbedrijven namen hieraan deel en bezochten nadien samen met de achtkoppige NMBS-delegatie de beurs en uiteraard de Belgian Railway Industry-stand.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's