Bilfinger ROB huldigt nieuwe vestiging in Zwijndrecht in | Agoria

Bilfinger ROB huldigt nieuwe vestiging in Zwijndrecht in

Gepubliceerd op 20/12/13 door Herman Looghe

Bilfinger ROB heeft onlangs zijn intrek genomen in een nieuwe vestiging in Zwijndrecht. Op zaterdag 14 december werden de nieuwe gebouwen officieel ingehuldigd in aanwezigheid van Minister Philippe Muyters (Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport) en André Van de Vyver (Burgemeester van Zwijndrecht). “Door de voortdurende groei was de huidige vestiging te krap geworden”, licht Thierry Burki, CEO van Bilfinger ROB toe.

Afbeelding

Minister Muyters (links) en Thierry Burki (CEO Bilfinger ROB) wagen zich aan een proefstuk lassen.

Bilfinger ROB heeft een ijzersterke reputatie in nieuwbouw en onderhoud van pijpleidingen en procesinstallaties. Het heeft zich dan ook vooral in hoogwaardig laswerk gespecialiseerd.

Bilfinger ROB is ook een belangrijke partner in talrijke opleidingsinitiatieven. Zo stuurt het eigen medewerkers naar de Pipe Tech Academy, het opleidingscentrum voor pijpfitters dat werd opgericht door enkele Antwerpse contractingbedrijven, VDAB en Agoria Contracting.

Verder heeft de onderneming een goede samenwerking met PriMA4, een project met onder meer VDAB, VOKA en het stedelijk onderwijs Antwerpen om het nijpende tekort aan onderhoudstechnici in de Antwerpse procesindustrie op te lossen. Recentelijk nog was er de uitreiking van de diploma’s van onderhoudstechnicus in de nieuwe lokalen van Bilfinger ROB.

De prominenten knipten op 14 december niet alleen het traditionele lintje door en onthulden de gedenkplaat, maar mochten meteen ook aan de slag in de werkplaats voor een proefstuk lassen. Op die manier zette Vlaams Minister Philippe Muyters zijn eerste stappen in het beroep van lasser.

www.rob.bilfinger.com

 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten! We publiceren uw bericht in onze nieuwe rubriek 'Good News' op www.agoria.be maar ook in deze rubriek in Agoria Online en in het magazine Industrie Technisch Management.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's