Broadcast Production Awards voor DreamWall | Agoria

Broadcast Production Awards voor DreamWall

Afbeelding
Gepubliceerd op 21/06/21 door Sibylle Dechamps
Voor het tweede jaar op rij gooit DreamWall hoge ogen op de Broadcast Production Awards die worden georganiseerd door NewscastStudio. Met deze awards worden de beste projecten op het vlak van creativiteit en technologische innovatie in audiovisuele productie bekroond. NewscastStudio is bovendien dé toonaangevende internationale publicatie voor audiovisuele technologie.

In 2020 sleepte DreamWall al twee 1ste prijzen in de wacht, maar dit jaar klokt de onderneming uit de streek van Charleroi op maar liefst op vijf prijzen af! Een bijzonder mooie internationale erkenning dus voor DreamWall, dat zich met de grootste spelers in de hele wereld mag meten.

DreamWall wint alle prijzen in de categorie "VR & AR design":

  • Voor "nieuws", met het concept van het nieuwe RTBF weerbericht:

  

  • Voor "sport", met augmented reality in stadions:

 

  • Voor "amusement" met het decor dat werd gemaakt ter gelegenheid van 30 jaar "Les Carnets du Bourlingueur" voor de RTBF:

 

  • Voor "virtuele events" met de ceremonie van de Grote prijs voor de export van Awex:

 

En ten slotte nog een prijs in de categorie "Set Design Corporate" met het Nissan Expo-event dat in juli 2020 werd georganiseerd:

Een extra boost voor het enthousiasme van DreamWall, dat zowel op grafisch als op technologisch vlak blijft innoveren om iedere dag weer sterker te presteren.

Vandaag heeft DreamWall, dat al meer dan vier jaar sterk aan het uitbreiden is, ruim vijftig mensen in vaste dienst. De onderneming uit Marcinelle telt heel wat tv-stations onder haar klanten, zoals de RTBF, TF1, France Télévision, RMC Sport, Star TV India, Spring News (Thailand), Tellia (Finland), Svenska Spell (Zweden) maar ook het Europees Parlement enz.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's