Hict kondigt scale-up van Hict Nederland aan | Agoria

Hict kondigt scale-up van Hict Nederland aan

Afbeelding
Gepubliceerd op 06/07/20 door Jacques Pauwels
Agoria-lidbedrijf Hict, een Belgisch healthcare advieskantoor, gaat zich breder focussen op de Nederlandse markt via de scale-up van zijn activiteiten binnen Hict Nederland. Vanuit het Nederlandse kantoor in Oisterwijk zal de onderneming nieuwe projecten in Nederland kunnen starten, maar ook bestaande klanten of projecten over de landsgrenzen heen volgen.

Afbeelding

Jan Demey & Cees Vermeer (Raad van Bestuur van Hict).

Ongeveer gelijktijdig met de afsluiting van het 15e boekjaar van Hict (België), werd aangekondigd dat Hict Nederland een doorstart maakt in de Nederlandse markt. In het verleden had het Belgische consultancy bedrijf reeds Nederlandse activiteiten, maar een nieuwe structuur en juridische entiteit maken het mogelijk om Hict verder te laten ontwikkelen als gespecialiseerd adviesbureau in de gezondheidssector. De nieuwe afdeling baseert zich qua organisatie en aanpak op de Belgische succesformule en een breder maar gefocust aanbod voor de Nederlandse markt.

“Voor onze gespecialiseerde expertise rond zorgstrategie, procesoptimalisatie, zorgtechnologie en -innovatie, gezondheidseconomie en Value-Based Healthcare is er in de Nederlandse markt zeker ruimte. Ons marktonderzoek met o.a. UGent heeft dit uitgewezen. Met inhoudelijke diepgang van ons aanbod, gecombineerd met een concrete aanpak naar veranderingsmanagement, ambiëren we om het gezondheidssysteem in Nederland te kunnen bijstaan in de realisatie van zijn doelstellingen. Net zoals in andere landen kijken we op een geïntegreerde manier naar de zorg in nauwe samenwerking met de verstrekkers, de industrie, de toeleveranciers, de zorgverzekeraars en de overheden."

Jan Demey, Voorzitter Raad van Toezicht, Hict Nederland

Deze nieuwe scale-up vormt samen met de vestiging in Zwitserland en de vernieuwde focus op de Franstalige markt en het Midden-Oosten een nieuwe stap in de internationalisering van het aanbod van Hict. Hierbij zijn naast resultaat, innovatie en kwaliteit ook duurzaamheid en het optimaal aanwenden van de schaarse middelen in de zorg cruciale elementen in de missie van Hict.

Afbeelding

Het kantoor van Hict Nederland in Oisterwijk.

Meer informatie: hict.com

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be en in onze dagelijkse nieuwsmail.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's