FLOWSPARKS zet voet op Aziatische bodem | Agoria

FLOWSPARKS zet voet op Aziatische bodem

Afbeelding
Gepubliceerd op 03/07/20 door Jacques Pauwels
Agoria-lidbedrijf UNI-Learning heeft er met Makerspace Manila uit de Filippijnen sinds kort een Aziatische reseller bij voor zijn digitaal leerplatform FLOWSPARKS. UNI-Learning wil de komende jaren nog sterk doorgroeien in binnen- en buitenland. De uitbouw van een internationaal netwerk van resellers past in die strategie.

Het nieuwe partnerakkoord met Makerspace Manila illustreert de nood aan technologische oplossingen in tijden van digitale transformatie; waar ook ter wereld. Makerspace Manila is thuis in opleidingen, technologie, community en design en heeft in zijn klantenportefeuille zowel private als overheidsinstellingen. Het wist de laatste jaren de kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven te dichten.

Door de komst van COVID-19 was Makerspace Manila op zoek naar een robuuste authoring tool en een dito e-learningplatform. In FLOWSPARKS, dat in het heetst van de coronacrisis overigens werd uitgebreid met speciale modules rond safety en COVID-19, vond het bedrijf dé ideale oplossing.

Ook voor UNI-Learning, dat de voorbije vijf jaar een enorme boost kende en o.a. Luminus, Eastman, Bridgestone, Parkwind, De Lijn en AMC International tot zijn klanten mag rekenen, was Makerspace Manila een logische keuze: de organisatie kan immers bogen op een groot netwerk en een hoop ervaring.

"We kijken erg uit naar deze nieuwe samenwerking. Ons businessmodel werd alvast warm onthaald en net zoals op onze thuismarkten gaan we stevig inzetten op ondersteuning en service."

Vincent Lobel, Director of International Business Development, UNI-Learning

www.flowsparks.com

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt dan gepubliceerd op www.agoria.be en in onze digitale nieuwsbrief.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's