Atcomex sluit samenwerkingsovereenkomst met Indiaas metaalbouwbedrijf | Agoria

Atcomex sluit samenwerkingsovereenkomst met Indiaas metaalbouwbedrijf

Gepubliceerd op 04/10/12 door Peter Ansoms
Atcomex heeft onlangs een kantoor in New Delhi geopend en aansluitend een strategische partnerovereenkomst ondertekend met de Paruthi Group, een van de grootste metaalconstructeurs in India. Daarmee versterkt Atcomex zijn positie in een van de snelst groeiende economieën ter wereld.

Het productiepartnership met de Paruthi Group is voor Atcomex India het sluitstuk om zich officieel te registreren als constructeur bij de grote oliemaatschappijen op de Indiase markt. Dankzij deze samenwerking kan Atcomex lokaal produceren en zo de omliggende groeilanden beter bedienen. Alles wat in New Delhi gefabriceerd wordt, zal ook voor de lokale markt en de omliggende landen bestemd zijn. De productie-eenheden in België blijven de Europese en Afrikaanse markten bedienen.

De belangrijkste activiteiten van Atcomex zijn de ontwikkeling en productie van tank- en bulkwagens, vliegtuigbetankers en bulkcontainers.

www.atcomex.be

 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten! We publiceren uw bericht in onze nieuwe rubriek 'Good News' op www.agoria.be maar ook in deze rubriek in Agoria Online en in het magazine Industrie Technisch Management.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

De rest is gereserveerd voor Agoria leden

Gerelateerde thema's