Whitepaper: 'Circular Bytes - Zo werkt de digitale circulaire economie' | Agoria

Whitepaper: 'Circular Bytes - Zo werkt de digitale circulaire economie'

Afbeelding
Gepubliceerd op 25/05/21
Hoe gaat u concreet aan de slag met de digitale circulaire economie? Het Circular Bytes casebook 'Zo werkt de digitale circulaire economie' vertrekt vanuit concrete vragen en praktijkervaringen van technologiebedrijven en zet u al een eind op weg.

Dit Circular Bytes casebook 'Zo werkt de digitale circulaire economie' vertrekt vanuit concrete vragen en de praktijkervaringen van technologiebedrijven.

  • Wat zijn succesvolle strategieën voor circulair ondernemen?
  • Welke informatie over producten kan deze strategieën ondersteunen? Waar vindt u de nodige data? En hoe slim of geconnecteerd moeten producten zijn om de nodige gegevens te verzamelen?
  • Hoe vertaalt u de verzamelde, onbewerkte gegevens in datagedreven beslissingen die uw circulaire oplossing ondersteunen?
  • Hoe bouwt u de circulaire, digitaal ondersteunde bedrijfsstrategie stap voor stap op?

Verder selecteerden we voor u 12 inspirerende cases waarin digitaal en circulair elkaar vandaag al versterken.

Dit casebook vloeit voort uit het Circular Bytes-project dat Agoria, Sirris, imec en Go4Circle uitvoerden in 2017-2018 met de steun van Vlaanderen Circulair.

Ja, ik wil de whitepaper 'Circular Bytes - Zo werkt de digitale circulaire economie' ontvangen:


* = verplicht veld

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .
Was dit artikel nuttig?