SAP.iO op jacht naar B2B SaaS startups met COVID-19-gerelateerde oplossingen voor retail, automotive en manufacturing | Agoria

SAP.iO op jacht naar B2B SaaS startups met COVID-19-gerelateerde oplossingen voor retail, automotive en manufacturing

Afbeelding
Gepubliceerd op 11/08/20 door Ward Vleegen
SAP.iO is op zoek naar B2B SaaS startups gericht op COVID-19-recovery oplossingen voor de retail/commerce, automotive en manufacturing industrie om hen te vervoegen in hun programma dat loopt van begin september tot december 2020.

SAP.iO is SAP's corporate durfkapitaalfonds en accelerator met meer dan 200 startups die samenwerken met SAP. SAP.iO Foundries vormen SAP's wereldwijde netwerk van top-tier startup acceleratorprogramma's die startups in staat stellen om innovatieve software te bouwen die waarde leveren voor SAP klanten. Zo is ons lidbedrijf Arkite bijvoorbeeld actief in SAP.iO Foundry Berlin. SAP.iO heeft ons op de hoogte gebracht van hun huidige oproep, die u hieronder kunt vinden:

New York "COVID-19 Recovery Solutions" Cohort

SAP.iO is op zoek naar B2B SaaS startups gericht op COVID-19-recovery oplossingen voor de retail/commerce, automotive en manufacturing industrie om hen te vervoegen in hun programma dat loopt van begin september tot december 2020.

Selectiecriteria:

  • B2B SaaS startups met COVID-19-recovery oplossingen voor de retail/commerce, automotive en manufacturing industrie (met een focus op duurzaamheid, customer experience, supply chain, intelligent tech, finance, ERP, etc.)
  • Seed+ -> Serie C: productmarkt fit & tractie met zakelijke klanten
  • Opkomende technologieën: AR/VR, NLP, machine learning, AI, blockchain, voice to unlock enterprise data en drive outsized outcomes
  • Voor NY specifiek, Women and Diverse-led: een vrouwelijke of diverse mede-oprichter en/of een executive teamlid met een aanzienlijk eigen vermogen.

SAP.iO Foundry startups worden ondergedompeld in een hooggeconsolideerd 3 tot 4 maanden durend programma samen met managers en mentoren van wereldklasse (SAP executives en externe mentoren) met een focus op de unieke uitdagingen van B2B bedrijven, waaronder Go-to-Market, Enterprise Sales, Marketing, Fundraising, Technology Scaling, Pricing en Integratie met SAP oplossingen.

Aanmelden kan u via deze website, tot 23 augustus 2020.

Bent u ook geïnteresseerd in COVID-19 oplossingen voor uw bedrijf?  Agoria bundelde eerder al de oplossingen van onze leden in een handig overzicht, dat u hier kan terugvinden.

Meer info over oplossingen voor een veilige werkomgeving vindt u ook nog in dit artikel.


Coronavirus: blijf op de hoogte!

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op de activiteiten van de Belgische technologiebedrijven. Onze Agoria-experts volgen de situatie m.b.t. de coronapandemie en beantwoorden al uw vragen over de maatregelen van de overheid. Volg hier onze dagelijkse updates.

Lees meer
Was dit artikel nuttig?