Machineering 2021 van 24 tot 26 maart 2021 | Agoria

Machineering 2021 van 24 tot 26 maart 2021

Afbeelding
Gepubliceerd op 06/05/20
De kogel is door de kerk: de tweede editie van Machineering, de vakbeurs voor de Belgische maakindustrie en machinebouw, zal plaatsvinden van 24 tot 26 maart 2021. Op het programma: de toekomst van de maakindustrie in het post-coronatijdperk.

Afbeelding

Organisator Industrialfairs blikt nu al samen met de exposanten, verschillende federaties waaronder Agoria en de leden van Metal-Alliance.be vooruit naar Machineering 2021.

Met een alerte vinger aan de pols op de verschillende markten kunnen we niet ontkennen dat ons in de tweede jaarhelft nog een periode van distorties (in de productieomgeving en de supply chains), backorders en inhaalbewegingen te wachten staat. Maar één ding staat vast: de maakindustrie komt sowieso terug volledig op gang en zal uiteindelijk naar haar vertrouwde niveau terugkeren. Dit gebeurt het best met goed voorbereide marktspelers.

In die optiek biedt Machineering 2021 een duidelijke meerwaarde. Van 24 tot 26 maart 2021 luidt deze vakbeurs in Brussels Expo de vernieuwde lente van de maakindustrie in!

We roepen u dan ook nu al op om als bezoeker of exposant fysiek aanwezig te zijn op dit event, dat het kruispunt van innovatie vormt qua slim, geavanceerd en innovatief ontwerpen, maken en toeleveren in België

Afbeelding
 Sfeerbeeld van Machineering 2019.

Wat te verwachten?

  • Het grootste 2-jaarlijkse technologietreffen voor de maakindustrie in ons land. In totaal 150 exposanten langs 10 technologieroutes op een oppervlakte van 15.000 m² met live machinedemo’s, een ruime waaier expert classes & netwerkmomenten en de traditionele nocturne.
  • Ook Agoria zal opnieuw aanwezig zijn met een stand.
  • Daarnaast organiseert Agoria de 6de editie van de Metal-Allaince.be Learning Tour voor studenten BSO, TSO en ASO die meer willen leren over de metaalverwerkende sector in België. 

Machineering 2021 vormt de ideale gelegenheid voor directie- en operationsteams om samen letterlijk en figuurlijk een frisse neus te halen en nieuwe inzichten op te doen. Het spreekt voor zich dat de organisatie alles in het werk zal stellen om de beurs in hygiënische en veilige omstandigheden te laten plaatsvinden.

U kan zich registreren voor deze beurs door contact op te nemen met de beursorganisatie. Meer informatie over de standformules vindt u op  https://www.machineering.eu/nl/3-standformules.

Was dit artikel nuttig?