VIDEO - "Een fabriek van de toekomst zijn, dat is de oplossing om de concurrentie van de lagelonenlanden het hoofd te bieden" | Agoria

VIDEO - "Een fabriek van de toekomst zijn, dat is de oplossing om de concurrentie van de lagelonenlanden het hoofd te bieden"

Afbeelding
Gepubliceerd op 14/11/19 door Sibylle Dechamps
ED&A is in 2012 gestart met zijn transformatie tot Factory of the Future. Het bedrijf paste veel bestaande standaardelementen aan en ontwikkelde volledig innovatieve productieprocessen. De aanpak is ook van toepassing op de medewerkers, die opgeleid worden om de verschillende fasen van het productieproces te kunnen uitvoeren, waardoor hun werk gevarieerder en interessanter wordt.

Het advies van Gert D'Handschotter, CEO en oprichter van ED&A: "Verlaat de vier muren van je bedrijf en ga kijken hoe anderen de zaken aanpakken. Misschien in heel andere industrieën, maar je steekt daar altijd wat van op. De best practices haal je eruit en implementeer je binnen jouw bedrijf."

Bekijk de video:


De maakindustrie is in volle transformatie. Maakt u van deze uitdaging een opportuniteit? Lees dit artikel en vele andere content op ons platform ManufacturingCommunity.agoria.be en komt alles te weten over de diverse bouwstenen, andere bedrijven die u reeds voorgingen en het manufacturing-ecosysteem. 

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's