'The 7 Transformations Experience': een nieuwe dimensie voor uw onderneming | Agoria

'The 7 Transformations Experience': een nieuwe dimensie voor uw onderneming

Afbeelding
Gepubliceerd op 15/12/20
Waar staat uw onderneming vandaag? Waar denkt u dat ze over 5 jaar zal staan? En over 15 jaar? Hoe groot of klein ze ook is, en ongeacht de menselijke en financiële middelen waarover ze beschikt, uw onderneming is in staat om te evolueren. Bent u bedrijfsleider of werkt u in een maakbedrijf en wilt u meer inzicht krijgen in de uitdagingen van de fabriek van de toekomst? Dan is 'The 7 Transformations Experience' van Agoria en Sirris voor u bedoeld.

'The 7 Transformations Experience' is een dynamische en interactieve onlinecursus die u bewustmaakt van de 7 transformaties van de industrie van de toekomst.

Door uw dagelijks werk en de producten die u aflevert, maakt u deel uit van het fundament van onze economie. En dat de digitale en technologische transformatie van uw onderneming de sleutel van haar toekomst is, weet u al.

Het doel van deze onlinecursus die Agoria en Sirris hebben uitgewerkt, is om u concrete informatie aan te reiken die u nodig hebt om vooruit te gaan, om de positie en het concurrentievermogen van uw onderneming op de Belgische, Europese en internationale markt te versterken.

Een cursus geïnspireerd op échte fabrieken van de toekomst

In deze onlinecursus beantwoorden we al uw vragen over de fabriek van de toekomst en de 7 transformaties die daarvoor nodig zijn. De experience die wij u bieden is volledig geïnspireerd op de acties van andere bedrijven die, net zoals uw onderneming, iedere dag willen evolueren in een context van hevige concurrentie.

Digitalisering van de onderneming en haar productiemiddelen, automatisering, flexibele strategie, arbeidsorganisatie, optimalisatie van collaboratieve processen, permanente opleiding van het personeel ... de experts die u tijdens deze experience zult ontmoeten, zullen u helpen en u begeleiden om de ideale onderneming waar u naar streeft steeds beter te benaderen!

Volg het voorbeeld van de ondernemingen die het label 'Factory of the future' al hebben behaald en ontdek de zeven transformaties die uw onderneming kan besluiten te implementeren om ook tot die ondernemingen van morgen te behoren

Afbeelding

Een experience die speciaal voor u is uitgewerkt

Of u nu CEO bent, kwaliteitsverantwoordelijke, R&D-ingenieur, HR-verantwoordelijke of nog verkoop- en marketingspecialist, deze onlinecursus is voor u bedoeld. U hebt de mogelijkheid om uw traject uit te stippelen zoals u dat wilt en de verschillende transformaties te ontdekken naargelang van wat u bezighoudt. U hoeft maar te klikken op een transformatie en de experts van Agoria en Sirris nemen u op sleeptouw. Naargelang van de transformaties waarover u meer wilt weten, duurt de cursus tussen 20 minuten en 2 uur ... U bepaalt!

En mocht u een beroep willen doen op een van de experts van Agoria of Sirris om antwoord te krijgen op een specifieke vraag, aarzel dan niet, zij staan tot uw beschikking.

Bent u klaar voor 'The 7 Transformations Experience'? Klik dan hier!

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's