Reznor viert 125-jarig bestaan | Agoria

Reznor viert 125-jarig bestaan

Gepubliceerd op 20/09/13 door Peter Ansoms
Reznor werd in 1888 in Mercer (Pennsylvania/USA) door George Reznor gesticht en bestaat dus 125 jaar. Dat wordt in de week van 23 tot 27 september a.s. gevierd in de Belgische productievestiging Reznor Europe, die in 1964 in Menen werd opgericht.

Op 24, 25 en 27 september zet het bedrijf zijn deuren open voor zijn klanten en maakt het van de gelegenheid gebruik om enkele nieuwe producten te lanceren. In het kader van de viering worden op 26 september de technische scholen uit de omgeving uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Reznor is een toonaangevende speler in de sector industriële verwarming, ventilatie, koeling en airconditioning met een uitgebreid gamma luchtverwarmers, luchtbehandelingstoestellen, koelmachines, condensing units en rooftop units.

www.reznor.be  

 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten! We publiceren uw bericht in onze nieuwe rubriek 'Good News' op www.agoria.be maar ook in deze rubriek in Agoria Online en in het magazine Industrie Technisch Management.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

De rest is gereserveerd voor Agoria leden