Factory of the Future: ontdek 12 cases uit de praktijk | Agoria

Factory of the Future: ontdek 12 cases uit de praktijk

Afbeelding
Gepubliceerd op 22/12/20 door Sibylle Dechamps
Hoe kan u zich als productiebedrijf wapenen tegen de uitdagingen van de toekomst? Hoe pakken andere bedrijven dit aan en wie neemt in België het voortouw? In dit inspiratieboek delen 12 maakbedrijven hun sleutels tot succes. Ontdek waar ook uw bedrijf het verschil kan maken.

Sinds 26 maart 2020 telt België 38 fabrieken van de toekomst. Deze winnaars hebben de voorbije 5 jaar in totaal 1,7 miljard euro geïnvesteerd en gemiddeld 17% extra tewerkstelling gecreëerd.

Deze sterk presterende maakbedrijven hebben ervoor gekozen hun competitiviteit te verhogen aan de hand van geïntegreerde transformatietrajecten uit het Made Different-actieplan van Agoria en Sirris.

Door slim te investeren in de verdere automatisering en digitalisering van hun productieapparaat en in hun medewerkers, verworven ze een pole position. Zo zijn ze ook in de wereld van morgen flexibel, performant en kostenefficiënt en kunnen ze innoveren om steeds sterker de productieactiviteiten in ons land te verankeren en te blijven groeien.

Download hier het Inspiration Book 'Factories of the Future 2020'!

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's