Pascale Van Damme genomineerd voor CSR professional of the year | Agoria

Pascale Van Damme genomineerd voor CSR professional of the year

Afbeelding
Gepubliceerd op 18/02/19 door Bart Meert
Op 21 februari 2019 wordt in Brussel de 4e editie van de CSR Professional of the Year award georganiseerd. Dit jaar is Pascale Van Damme, Managing Director Dell EMC en voorzitter van Agoria Digital Industries, een van de genomineerden. Geeft u haar mee een duwtje in de rug? Breng nog snel uw stem uit!

De CSR Professional of the Year speelt binnen zijn of haar bedrijf of organisatie een strategische en onmisbare CSR-rol als motivator, inspirator of implementator. Dat kan onder meer als CEO, HR-manager, marketeer, projectleider of event manager.

Tijdens deze vierde editie worden twee professionals bekroond:

  • de Nederlandstalige CSR Professional of the Year 
  • de Franstalige CSR Professional of the Year 

De jury zal bij zijn evaluatie er niet alleen op letten of de kandidaat niet alleen een sterk dossier heeft, maar ook een grote inzet, creativiteit en overtuigingskracht toont om:
1) alle stakeholders van zijn onderneming te betrekken bij zijn CSR-strategie,
2) CSR creatief te implementeren in zijn organisatie,
3) de vooropgestelde CSR doelstellingen binnen de 6 P's (People, Planet, Prosperity, Partnerships, Peace en Pleasure) te realiseren,
4) én deze ook te meten.

De voorbije weken werd in de selectieprocedure het aantal kandidaten voor de award stelselmatig gereduceerd en Pascale slaagde erin om in de laatste fase bij de final 3 een plaats te verzilveren. 

Er kan nog gestemd worden tot 20 februari. Breng uw stem uit via deze link!

We wensen Pascale veel succes !

Was dit artikel nuttig?