Whitepaper "Circulaire economie : hoe starten als bedrijf?" | Agoria

Whitepaper "Circulaire economie : hoe starten als bedrijf?"

Afbeelding
Gepubliceerd op 31/07/20 door Sibylle Dechamps
Wat is de meerwaarde van de circulaire economie voor uw onderneming? Hoe kan uw bedrijf ermee aan de slag? De whitepaper ‘Circularie economie: hoe starten als bedrijf?’ vertaalt het concept circulaire economie in doelgerichte actiedomeinen, laat succesvolle bedrijfscases aan bod komen en beschrijft hoe Agoria & Sirris u kunnen ondersteunen.

De circulaire economie is één van de grootste gamechangers voor de technologische industrie vandaag. Nieuwe circulaire verdienmodellen zorgen doorheen de waardeketen voor innovatie en creëren tal van jobs. Elke onderneming in de technologische sector, los van grootte of activiteit, kan voordeel halen uit een circulaire aanpak.

In deze whitepaper lichten we toe welke meerwaarde de circulaire economie kan opleveren voor uw onderneming en hoe u ermee kan starten. We vertalen het concept circulaire economie in doelgerichte acties en laten succesvolle bedrijfscases aan bod komen. Tenslotte beschrijven we hoe Agoria & Sirris u kan ondersteunen om uw circulaire doelen te realiseren.

Download hier de whitepaper "Circulaire economie: the time is now ! Hoe starten als bedrijf?"

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .
Was dit artikel nuttig?