Whitepaper: ‘Belgische kunststofindustrie & circulaire economie: waar staan we?’ | Agoria

Whitepaper: ‘Belgische kunststofindustrie & circulaire economie: waar staan we?’

Afbeelding
Gepubliceerd op 27/11/19
Sinds de jaren ‘50 zijn de diversiteit van kunststoffen en de toepassingen ervan enorm toegenomen. De kunststofindustrie is bovendien een belangrijke economische speler in ons land. In deze whitepaper vindt u cijfers over de hoeveelheid gerecycleerd materiaal dat in België wordt hergebruikt om nieuwe kunststofproducten te maken, alsook concrete aanbevelingen om het circulaire karakter van kunststoffen in de toekomst nog verder te vergroten.

De studie (36 blz.) werd in de periode van december 2018 tot september 2019 uitgevoerd door Conversio Market & Strategy GmbH, in opdracht van Agoria en essenscia en in samenwerking met Plastics Europe.

 Ja, stuur mij de whitepaper ‘Belgische kunststofindustrie & circulaire economie: waar staan we?’:

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .
Was dit artikel nuttig?