Interesse in een Agoria-lidmaatschap? | Agoria

Interesse in een Agoria-lidmaatschap?

Agoria verbindt bedrijven die technologisch geïnspireerd zijn en vormt daardoor de brug tussen technologische vooruitgang en uw bedrijf. Is dat net wat uw bedrijf nodig heeft? Ontdek dan eerst of u lid kunt worden. Bevestig nadien snel uw interesse in lidmaatschap.

Let wel: naast een technologische insteek, is lidmaatschap onderhevig aan één essentiële voorwaarde: uw bedrijf moet in België gevestigd zijn.

Heeft uw bedrijf een Belgische vestiging?

Bevestig uw interesse in lidmaatschap

Agoria richt zich op door technologie geïnspireerde Belgische bedrijven. Uw bedrijf voldoet alvast aan een belangrijk criterium: u heeft een Belgisch filiaal.

Wilt u, op basis van wat u al gelezen heeft over Agoria, gespecialiseerde ondersteuning voor uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in.

We bestuderen vervolgens uw bedrijfsgegevens en contacteren u met meer nieuws en eventueel verdere stappen.

Alvast bedankt voor uw interesse!

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .

U kan geen lid worden, maar wel onze expertise benutten

Agoria richt zich op door technologie geïnspireerde Belgische bedrijven. Helaas kan u zonder Belgisch filiaal geen lid worden van Agoria. Er zijn andere (inter)nationale sectororganisaties die dan wellicht beter bij uw bedrijf passen.

Ook al is lidmaatschap voor uw bedrijf niet mogelijk, toch is een deel van ons aanbod beschikbaar voor niet-aansluitbare organisaties. Denk aan bepaalde interessante events en opleidingen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de technologische sector, relevante events en gespecialiseerde opleidingen die ook open staan voor niet-aansluitbare bedrijven.

Ik wens me in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief