Whitepaper Smart Cities: ‘Data, de bouwstenen voor de steden en gemeenten van de toekomst’ | Agoria

Whitepaper Smart Cities: ‘Data, de bouwstenen voor de steden en gemeenten van de toekomst’

Afbeelding
Gepubliceerd op 21/03/18
Data kan voor stads- en gemeentebesturen een heel waardevol instrument zijn ter ondersteuning van het beleid en tot verhoging van comfort van de burgers. Anderzijds zijn er veel vragen rond bescherming van persoonsgegevens en cyberveiligheid. Ook wordt de vraag gesteld of de stad of gemeente wel een open data politiek moet voeren. En als met de industrie wordt samengewerkt, hoe kan dan vendor lock-in worden voorkomen?

In de Agoria whitepaper : ‘Data, de bouwstenen voor de steden en gemeenten van de toekomst’, geven we tips aan lokale overheden om praktisch aan de slag te gaan met data en zich te ontwikkelen tot een ‘smart city’.

Ja, ik wil de whitepaper ‘Data, de bouwstenen voor de steden en gemeenten van de toekomst' downloaden:

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be.
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's