Toon uw intelligente ICT-diensten en producten voor zelfstandig ouder worden | Agoria

Toon uw intelligente ICT-diensten en producten voor zelfstandig ouder worden

Gepubliceerd op 27/06/12
Het Ambient Assisted Living Joint Programme (AAL JP) is een subsidieprogramma (2008-2013) dat tot doel heeft de levenskwaliteit van ouderen te verbeteren en waarbij het gebruik van ICT centraal staat. Het wordt gefinancierd door de Europese Commissie en 23 lidstaten, waarronder België.

AAL Forum 2012

Van 24 tot 27 september a.s. wordt in het Evoluon in Eindhoven het AAL Forum 2012 georganiseerd. Deze jaarlijkse bijeenkomst biedt een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van intelligente ICT-diensten voor zelfstandig ouder worden op te volgen. Maar ook om samenwerkingsinitiatieven, potentiële klanten en mogelijke investeerders te identificeren.  

Conferentie met expositie

Naast een conferentie is er dit jaar ook heel wat ruimte voor een expositie in het Evoluon-gebouw. Men verwacht hier ca. 100 standhouders en meer dan 1000 bezoekers. U kunt uw intelligente ICT-diensten en producten voor zelfstandig ouder worden demonstreren in uw eigen stand. Vlaamse bedrijven kunnen hiertoe financiële steun aanvragen binnen het FIT. Geïnteresseerd in een standplaats? Meer informatie

Vlaams paviljoen

Het IBBT slaat de handen in elkaar met EEN/IWT en Flanders' Care en werkt aan het invullen van een "Vlaamse regio" paviljoen. In dit Vlaams paviljoen zullen projecten en initiatieven  hun werking en resultaten kunnen voorstellen aan het brede publiek. Bij deze doen we een oproep aan Vlaamse projecten en initiatieven om hun projectresultaten, demo's, posters, video's in dit Vlaams paviljoen aan het grote AAL publiek te tonen.

Een eerste aanmelding van mogelijke bijdragen dient ingestuurd te worden naar Jothi Blontrock (jothi.blontrock@ibbt.be) vóór vrijdag 13

De rest is gereserveerd voor Agoria leden

Gerelateerde thema's