Coronavirus en uw bedrijf: best practices | Agoria

Coronavirus en uw bedrijf: best practices

Afbeelding
Gepubliceerd op 24/03/20 door Sibylle Dechamps
De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) stelt heel wat Belgische bedrijven voor grote uitdagingen. Onze experten delen hun tips om de coronacrisis het hoofd te bieden. Daarnaast laten wij bedrijfsleiders zelf aan het woord, die vertellen welke acties zij ondernemen om hun onderneming door deze moeilijke periode te loodsen.

Filter op categorie:

Afbeelding

Alarmbel: het moratorium op faillissementen geeft geen vrijstelling voor de Alarmbelprocedure

Door de coronacrisis kan de liquiditeit van uw bedrijf in het gedrang komen. Let er in dat geval op dat u strikt de Alarmbelprocedure volgt. Het moratorium op faillissementen geeft namelijk geen vrijstelling voor de Alarmbelprocedure.

Lees meer
Afbeelding

Agoria start matchmaking-platform voor tijdelijke talentuitwisseling

Heel wat Agoria-leden hebben door de terugval van hun activiteiten ten gevolge van COVID-19 tijdelijk ingenieurs en andere hooggekwalificeerde profielen op overschot. Agoria lanceert een matchmaking-platform waar andere bedrijven die net nu extra kenniswerkers kunnen gebruiken, in wederzijds vertrouwen die ondersteuning kunnen vinden.

Lees meer
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (8): Nieuw leiderschap in het nieuwe normaal

In het slotartikel van onze reeks over 'Leidinggeven in coronatijden' zoomen we in op het nieuwe leiderschap in het nieuwe normaal.

Lees meer
Afbeelding

COVID-19: praktische maatregelen over gebruik van HVAC-installaties in niet-residentiële gebouwen

Veel bedrijven zitten in de context van COVID-19 met vragen over het gebruik van HVAC-installaties in niet-residentiële gebouwen. Lees hier de praktische aanbevelingen die de fabrikanten van dergelijke installaties en Agoria naar voor schuiven.

Lees meer
Afbeelding

Cyber Talk: 'Contact tracing apps: balancing public health and personal privacy'

Hoe werken contact tracing apps precies? En hoe privacy-vriendelijk zijn ze? Over die vragen organiseert de Cyber Security Coalition op 30 juni een webinar in samenwerking met het VBO en Agoria. Gastspreker is een expert ter zake, namelijk prof. Bart Preneel (COSIC-imec-KUL). Bekijk hier de uitnodiging (in het Engels) en schrijf u snel in.

Lees meer
Afbeelding

BOSAL ten tijde van COVID-19

Tijdens de lockdowns in de verschillende landen kwamen de fabrieken van BOSAL nagenoeg allemaal tot stilstand, hoofdzakelijk omdat hun klanten - de automobielfabrikanten - ook de productie stopten. Het R&D- en Testcentrum van BOSAL in Lummen bleef echter doorlopend operationeel. Bekijk de video met CEO René de Wit.

Bekijk de video
Afbeelding

Hoe kan ik het risico op legionella bij heropstart voorkomen?

Door de sluiting van veel gebouwen tijdens de lockdown is er heel wat water blijven stilstaan in de leidingen. Ideale omstandigheden voor de legionellabacterie om zich te ontwikkelen. Hoe voorkomt u besmettingsgevaar bij de heropstart?

Lees meer
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (7): krijtlijnen voor een nieuwe employer-brandingstrategie

In het vorige artikel uit de reeks 'Leidinggeven in coronatijden' gingen we in op het belang van employer branding voor organisaties. Vandaag bespreken we de noodzaak om uw employer brand strategisch te herdefiniëren, in functie van een aantal trends. We geven ook enkele krijtlijnen voor uw postcorona employer-brandingstrategie.

Lees meer
Afbeelding

Namahn ten tijde van COVID-19

Nog voor de COVID-19-crisis België trof in maart 2020, maakte Agoria-lidbedrijf Namahn al gebruik van een flexibele werkstructuur, eigenlijk al sinds de oprichting van het bedrijf 32 jaar geleden.

Lees meer
Afbeelding

OPROEP - Maximaal inzetten op telewerk houdt de coronapandemie onder controle

Agoria schaart zich achter de oproep van het VBO aan alle bedrijven om ook in juni waar mogelijk maximaal te blijven inzetten op thuiswerken.

Lees meer
Afbeelding

Quickpoll over tijdelijke terbeschikkingstelling van personeel aan cruciale sectoren

Uit onze contacten met leden blijkt dat heel wat technologiebedrijven door de impact van het coronavirus tijdelijk (hooggekwalificeerd) personeel op overschot hebben, terwijl bedrijven in cruciale sectoren net hard op zoek zijn naar dezelfde profielen. Kan en wil uw bedrijf tijdelijk personeel ter beschikking stellen aan cruciale sectoren? Laat het ons weten via onze quickpoll.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: Duracell

Jan Casteels van Duracell Aarschot licht in onze videoreeks ‘Helden van de economie – de relaunch’ toe hoe deze Factory of the Future met de coronacrisis omgaat en wat ze eruit geleerd heeft.

Bekijk de video
Afbeelding

Ambition Channel #22: Belgische technologie in de strijd tegen het coronavirus

Of het nu was om het coronavirus te bestrijden, zorgverleners te ondersteunen, de onderwijswereld te helpen of bedrijven in alle veiligheid te laten voortwerken... De technologiesector heeft tijdens de coronacrisis een essentiële rol gespeeld. Overal doken er maatschappelijke initiatieven en straffe innovaties van Belgische technologiebedrijven op. Hier een greep uit de vele voorbeelden.

Lees meer
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (6): hoe 'employer branding' uw bedrijf sexy maakt vandaag én morgen

Wat is een ‘employer brand’ en hoe belangrijk is de kracht van een sterk werkgeversmerk voor uw organisatie? Hoe kunt u de perceptie van uw 'employer brand' sturen? Enkele kant-en-klare tips!

Lees meer
Afbeelding

INFOGRAPHIC - 3 eenvoudige tips om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen: hygiëne (2)

Hoe creëert u een hygiënische werkomgeving waarin uw werknemers veilig kunnen werken? Deze infographic toont u enkele eenvoudig toe te passen maatregelen.

Lees meer

Nieuwe Agoria-handleiding bundelt goede praktijken tegen Covid-19

Agoria lanceert de handleiding ‘Hoe pak ik Covid-19 aan?’. Dit document bevat ‘best practices’ van lidbedrijven, aangevuld met de inzichten van onze eigen Agoria-experts op het gebied van veiligheid en preventie.

Lees meer
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (5): iedereen HR-competent

In onze reeks ‘Leidinggeven in coronatijden’ kwamen al verschillende aspecten van inspirerend leiderschap aan bod. In dit artikel maken we u attent op enkele specifieke uitdagingen op menselijk vlak die leidinggevenden (samen met HR-professionals) zouden kunnen (of moeten) aanpakken.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: dFakto

“Laten we nu vooral optimistisch zijn en naar morgen kijken,” zegt Loïc Gamain, projectleider bij dFakto in onze reeks ‘De helden van de economie: de relaunch’. Hij ziet in de coronacrisis een mogelijke katalysator voor bedrijven om versneld werk te maken van hun (verdere) digitalisering.

Bekijk de video
Afbeelding

Webinar: 'Agoria Academy Customs & Trade: Kredietfinanciering, exportfinanciering en douane-expertise'

Op zoek naar de meest voordelige manieren om uw export te financieren en/of te besparen op douaneformaliteiten? Volg op 28 mei ons webinar Agoria Academy Customs & Trade in samenwerking met Customs4Trade en Credendo.

Lees meer
Afbeelding

INFOGRAPHIC - 3 eenvoudige tips om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen: cybersecurity

Telewerken waar mogelijk blijft nog altijd aanbevolen. In deze infographic krijgt u van ons 3 eenvoudige tips om u te beschermen tegen hackers en computeraanvallen.

Lees meer
Afbeelding

De Vlaamse Ondernemers lanceren met een open brief een oproep aan alle bedrijven om ook tijdens de coronacrisis op een faire manier te blijven zakendoen met elkaar. De Vlaamse Ondernemers is een samenwerkingsverband tussen 18 Vlaamse werkgevers- en sectororganisaties, waaronder Agoria Vlaanderen.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: Clevermint

De coronacrisis heeft veel bedrijven leren werken met de juiste (digitale) tools. We zijn ook (tijdelijk of voor altijd?) verlost van onproductieve “vergaderitis”. Of hoe elke crisis ook positieve kanten heeft, volgens Dimitri Blomme van Clevermint.

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: SPIE Belux

"We beseffen nu meer dan ooit welke de werkelijk essentiële zaken van onze business zijn." Hein Dirix van SPIE deelt zijn ervaringen en tips om zo snel mogelijk van de coronacrisis te herstellen.

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: FIB

De lockdownmaatregelen worden stap voor stap afgebouwd en de heropstart van de economie komt stilaan uit de startblokken. In de reeks 'Helden van de economie: de relaunch' laten we bedrijfsleiders aan het woord. Zij delen hun tips om zo snel mogelijk van de coronacrisis te herstellen. Vandaag is het de beurt aan René Branders van FIB.

Bekijk de video
Afbeelding

Wie zich het beste aanpast, zal overleven

Een recessie dwingt je om jezelf ter discussie te stellen en je aan te passen. “Koerswijzigingen zijn gemakkelijker door te voeren, wat je een beter product of een betere strategie kan opleveren.” Of hoe de door covid-19 ontstane malaise ook een vruchtbare voedingsbodem kan zijn voor vooruitziende en wendbare jonge bedrijven. Met name digitale start-ups hebben een flinke stap voor.

Lees meer
Afbeelding

HDB: "Ook in niet-COVID-19-tijden hebben we strenge maatregelen op het vlak van hygiëne"

Bij Agoria-lidbedrijf Hubert De Backer NV gelden er ook in niet-COVID-19-tijden strenge maatregelen op het vlak van hygiëne. Hoe scherpten zij die processen nog aan tijdens de crisis?

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: Baltimore Aircoil EMEA

Welke lessen hebben onze bedrijven geleerd uit de coronacrisis? Welke strategie passen ze toe om zo snel mogelijk over te gaan naar het nieuwe normaal? David Jacobs van Baltimore Aircoil EMEA bijt de spits af in onze videoreeks 'Helden van de economie: de relauch'.

Bekijk de video
Afbeelding

CE+T Power in tijden van corona: "We kunnen altijd wel ergens ter wereld produceren"

Bekijk de video
Afbeelding

Hoe ondersteunen de banken de bedrijven met liquiditeitsproblemen door corona? Een overzicht.

Lees meer
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden: best practices van Umicore

Materiaaltechnologiebedrijf Umicore deelt zijn visie over en zijn concrete ervaringen met leidinggeven in coronatijden.

Lees meer
Afbeelding
Paul Renson

OPINIE - Paul Renson (CEO Renson) over de coronacrisis: "Gezond boerenverstand"

Topondernemer Paul Renson, CEO van Agoria-lidbedrijf Renson, ziet in de coronacrisis ook een periode van kansen. Lees hier zijn inspirerende pleidooi voor een duurzame nieuwe economie, gedreven door innovatie en met meer aandacht voor gezondheid en natuur.

Lees meer
Afbeelding
Technofutur TIC

VIDEO: Technofutur TIC

In onze reeks 'Helden van de economie' is het vandaag de beurt aan Yvan Huque van Technofutur TIC.

Bekijk de video
Afbeelding
GE Power Services Belgium

VIDEO: GE Power Services Belgium

GE Power Services Belgium draait vandaag op ongeveer 75% van zijn normale capaciteit. Hoe het bedrijf dat voor elkaar krijgt, vertelt CEO Nicolas Charluteau in onze reeks ‘Helden van de economie’.

Bekijk de video
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (4): tijd voor andere zaken?

Welke mogelijkheden bieden de huidige omstandigheden om vooruit te kijken en dingen voortaan anders te gaan doen? Welke uitdagingen kunnen we nu net wel aangaan en hoe kunnen we ons daarvoor organiseren? Pertinente vragen voor leidinggevenden in deze coronatijden. Onze expert Robrecht Janssens plaatst een en ander in perspectief.

Lees meer
Afbeelding
Mevi Belgium

VIDEO: Mevi Belgium

Hoe pakt Mevi het werk aan tijdens deze crisisperiode en wat zijn hun ervaringen daarmee? We vroegen het aan Sales Manager Dirk Henderickx.

Bekijk de video
Afbeelding

Webcast: 'Corona financiële maatregelen VLAIO'

In het kader van de coronacrisis hebben verschillende instanties bijzondere maatregelen ingevoerd met het doel bedrijven financieel te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Zo heeft ook het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen de Corona Hinderpremie en Compensatiepremie gelanceerd. Agoria vond VLAIO bereid om deze maatregelen via een webcast toe te lichten, met instructies om er aanspraak op te maken.

Lees meer
Afbeelding

INFOGRAPHIC - 3 eenvoudige tips om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen: hygiëne

Agoria reikt u regelmatig nieuwe ideeën aan om u te helpen de richtlijnen van de overheid m.b.t. veilig en hygiënisch werken te implementeren. In deze infographic vindt u enkele tips om uw werkomgeving zo proper mogelijk te houden.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: Idealis Consulting

In onze reeks 'Helden van de economie' is het vandaag de beurt aan André Bake van Idealis Consulting: "Dankzij applicatiesuites zoals Google Apps en Odoo kunnen we samenwerken en kunnen we iedere dag vergaderen, zowel met klanten als met collega's. Het is zó gemakkelijk geworden dat het wel lijkt alsof we ter plaatse bij onze klanten of op kantoor zijn."

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: Schell

"Veel gebouwen zijn momenteel tijdelijk buiten gebruik, wat betekent dat het water in de leidingen stil blijft staan. Dit houdt een gevaar in, want er kunnen zich vuil, zware metalen of eventuele legionellabacteriën vormen. We adviseren daarom om bij hergebruik van het gebouw het water uit kranen en douches een geruime tijd te laten stromen." Waardevolle tip van Dirk Vanden Breede van Schell.

Bekijk de video
Afbeelding

Hoe uw bedrijf voorbereiden op de periode na COVID-19? (2)

Frédéric Dufour, CEO van Agoria-lidbedrijf Planningforce, deelt zijn inzichten.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: Cluma

In de contentreeks 'Helden van de economie' laten we bedrijfsleiders zelf aan het woord over hun ervaringen. Vandaag is het de beurt aan Xavier Decock van Cluma.

Bekijk de video
Afbeelding

Hoe uw bedrijf voorbereiden op de periode na COVID-19? (1)

Frédéric Dufour, CEO van Agoria-lidbedrijf Planningforce, deelt enkele denkpistes over hoe u uw bedrijf kunt voorbereiden op de periode na COVID-19. In dit artikel richt hij zijn aandacht op de ‘economische fase’, nl. de herlancering van het productieapparaat.

Lees meer
Afbeelding

Webcast: ‘Verzekeringen in tijden van coronacrisis’ (in samenwerking met Assuralia)

In het kader van de coronacrisis ontstaan er vragen over de impact ervan op de verschillende soorten verzekeringen. Op welke verzekeringen zijn bijzondere maatregelen van toepassing en op welke niet? Agoria vond Assuralia bereid u hierover te informeren tijdens een webinar op 10 april. Deze webinar is nu ter beschikking als een webcast.

Lees meer
Afbeelding

Webcast: ‘Cash management: wat moet u als ondernemer doen om in deze crisis uw cash te optimaliseren?’

Op 14 april hebben we, samen met Finance Xplained een overzicht gegeven van enkele cash management-principes en -technieken die u als ondernemer kunt toepassen om de cash van uw onderneming te optimaliseren. Deze webinar is nu ter beschikking als een webcast.

Lees meer
Afbeelding

INFOGRAPHIC - 3 eenvoudige tips om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen: social distancing

Agoria reikt u regelmatig nieuwe ideeën aan om u te helpen de richtlijnen van de overheid m.b.t. veilig en hygiënisch werken te implementeren. In deze infographic vindt u enkele tips om social distancing correct toe te passen.

Meer lezen
Afbeelding

VIDEO: GIM

"Ook wij voelen uiteraard de impact van de coronacrisis en de dalende economische activiteit. Dit proberen wij nu op te vangen door onze gloednieuwe interne organisatiestructuur": Babs Dumont van GIM over hoe dat bedrijf tegen het coronavirus strijdt.

Bekijk de video
Afbeelding

Hoe Atlas Copco veilig werken tijdens en na COVID-19 mogelijk maakt

In deze instructievideo toont ons lidbedrijf Atlas Copco welke maatregelen het in zijn vestiging in Wilrijk heeft genomen om alle werknemers in veilige en hygiënische omstandigheden te kunnen laten werken.

Meer lezen
Afbeelding

‘Veilig en efficiënt telewerken’: een webinar van Agoria en Synergics

Behoren u of uw collega’s tot de vele duizenden werknemers die momenteel tijdelijk van thuis uit moeten werken? Dan is er speciaal voor u op 23 april het gratis webinar ‘Veilig en efficiënt telewerken’ van Agoria en Synergics.

Meer lezen
Afbeelding

VIDEO: 802 Networks

"We zullen misschien niet de meest productieve maanden hebben van het jaar, maar dankzij ons fantastisch team en onze eindklanten houden we ons bedrijf draaiende met een minimale kostprijs voor de maatschappij." De tips van Denis Leclef van 802 Networks.

Bekijk de video
Afbeelding

Webcast: 'Betalingsuitstel van ondernemingskredieten in tijden van COVID-19'

Heel wat bedrijven ondervinden plots liquiditeitsproblemen of andere financiële moeilijkheden ten gevolge van het COVID-19-virus. Agoria en Febelfin lichten in een webcast de regels en voorwaarden om een betalingsuitstel van ondernemingskredieten te verkrijgen toe.

Meer lezen
Afbeelding

INFOGRAPHIC - 3 eenvoudige tips om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen: grondmarkeringen

Agoria reikt u tips aan om u te helpen de social distancing-richtlijnen te implementeren en handhaven. In deze infographic vindt u enkele voorbeelden van slim omspringen met grondmarkeringen.

Meer lezen
Afbeelding

VIDEO: Molimex-therm

Wim Ros van Molimex-therm ziet in de vertraging van de economische activiteit een kans voor bedrijven om nu onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, “zodat ze daar na deze crisis niet meer mee bezig moeten zijn.”

Bekijk de video
Afbeelding

Coronavirus: hoe Daikin zijn werknemers beschermt

Daikin past in zijn vestiging in Oostende een zeer professioneel en uitgebreid pakket maatregelen toe om medewerkers ook in coronatijden hygiënisch en veilig te laten werken. Op zoek naar ‘best practices’ voor uw eigen bedrijf? Bekijk dan zeker deze 2 video’s!

Bekijk de video's
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (3): leidinggevenden coachen

Hoe uw leidinggevenden coachen opdat ze hun medewerkers beter of nog meer zouden kunnen ondersteunen in moeilijke tijden zoals vandaag? Onze expert Robrecht Janssens weet raad.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: AE

"Deze crisis wordt geen sprint, maar eerder een marathon. We zullen nog heel veel uitdagingen tegenkomen, maar we zullen met z'n allen deze marathon uitlopen." In onze reeks 'Helden van de economie' geven we vandaag het woord aan Stijn Vanderplaetse van AE.

Bekijk de video
Afbeelding

INFOGRAPHIC: Social distancing

Op zoek naar tips om social distancing makkelijker toe te passen in uw bedrijf? Bekijk onze nieuwe infographic.

Lees meer
Afbeelding

Video: Clevermint

Dimitri Blomme van Clevermint is ervan overtuigd dat ondernemingen door deze crisis zullen sneller gaan schakelen in hun digitale transformatie: "Ondernemingen die dachten dat digitale transformatie voor hen of voor hun sector complex of onnodig was, onder druk van deze crisis zullen gaan beseffen dat die transformatie niet alleen mogelijk maar ook noodzakelijk is."

Bekijk de video
Afbeelding

Hoe Aleris en Campine ook tijdens de coronacrisis contact houden met hun medewerkers

Veel werknemers zitten vandaag thuis en niet alle bedrijven hebben procedures klaarstaan om met hen te communiceren over eventuele nieuwe maatregelen of werkhervatting. Wij gingen na hoe Aleris en Campine die uitdaging aanpakken.

Lees meer
Afbeelding

Coronavirus: 3 eenvoudige tips om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen (infographic)

Social distancing implementeren op de werkvloer… makkelijker gezegd dan gedaan. Deze tips helpen u alvast een eind op weg (infographic).

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: Monizze

Hoe pakt Jean-Louis Van Houwe, CEO van Monizze, de impact van het coronavirus op de werking van zijn bedrijf aan? Bekijk de video.

Bekijk de video
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (2): leidinggeven in fabrieken

Hoe ga je om met medewerkers die in deze coronatijden gestresseerd zijn, die mogelijks motivatie missen, voor wie de werkzekerheid onder druk staat? Onze expert Robrecht Janssens weet raad.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: Savaco

Rik Vandemoortele, gedelegeerd bestuurder van Savaco, is fier op zijn medewerkers: "Tijdens de eerste week van de maatregelen hebben we zo veel mogelijk klanten geholpen om over te schakelen naar telewerk. Daarover ontvingen we veel positieve reacties." 

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: Van Hoecke

Sven Van Raemdonck, plantmanager bij Van Hoecke, vertelt welke maatregelen  genomen werden om ervoor te zorgen dat hun medewerkers zo weinig mogelijk touchpoints hebben binnen het bedrijf. 

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: Provan

Net als vele bedrijven ondervindt Provan de gevolgen van de coronacrisis. "Wij proberen onze medewerkers ondersteuning en perspectieven te bieden voor de tijden na corona, opdat die tijden opportuniteiten zouden bieden voor ons allemaal", vertelt CEO Peter Tans.

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: Reynaers Aluminium

Peter Nauwelaerts, COO van Reynaers Aluminium, geeft zijn tips aan bedrijven die operationeel blijven tijdens de coronacrisis: "Probeer als leidinggevende frequent op de werkvloer aanwezig te zijn, luister naar medewerkers die zelf met voorstellen komen om de veiligheid te verbeteren en voer ze uit waar het kan."

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: Option

“Toen onze supply site in China begin dit jaar dichtging door het coronavirus, konden we onze productie gedeeltelijk naar België verplaatsen. Vandaag woedt het coronavirus vooral hier, maar inmiddels kon China weer opstarten.” Alain Vandenbroeck, CEO van Option, bekijkt de coronacrisis door de bril van een internationaal actief bedrijf.

Bekijk de video
Afbeelding

Inspirerende best practices bij Daikin

Hoe past Daikin de principes van social distancing concreet toe op de werkvloer? Inspirerende best practices!

Lees meer
Afbeelding

Leidinggeven in coronatijden (1): leidinggeven op digitale afstand

Wanneer je de mensen die in jouw team zitten niet dagelijks of regelmatig ziet, wordt het een uitdaging om hen gemotiveerd en betrokken te houden. Een gevoel van verbinding met collega’s en de werkomgeving is belangrijk. Als leidinggevende heb je daar een erg grote impact op.

Lees meer
Afbeelding

VIDEO: Scalefactory

Stijn Wijndaele, Enterprising Partner bij Scalefactory, over digitale transformatie: "Probeer de tijd die nu vrijkomt, te gebruiken om te werken 'aan' uw organisatie, in de plaats van te werken 'in' uw organisatie."

Bekijk de video
Afbeelding

VIDEO: TE Connectivity

Hoe tracht Luk Hiltrop, Site Director van TE Connectivity Oostkamp, de veiligheid van zijn medewerkers te waarborgen? Welke procedures heeft zijn bedrijf ingevoerd om operationeel te blijven?

Bekijk de video
Afbeelding

6 tips om veilig en efficiënt te telewerken

Veel werknemers zijn door het coronavirus tijdelijk aangewezen op telewerk. Technologie maakt het gelukkig mogelijk om heel wat kantoortaken vanop afstand uit te voeren. Lees onze tips om veilig en efficiënt te telewerken.

Lees meer
Was dit artikel nuttig?