BluePoint heeft Brussels Health Safety Label: uw garantie voor veilige evenementen | Agoria

BluePoint heeft Brussels Health Safety Label: uw garantie voor veilige evenementen

Afbeelding
Gepubliceerd op 28/07/21 door Elke Waterschoot
Het business & conference centre BluePoint Brussels, tevens de thuisbasis van Agoria in Brussel, mocht begin 2021 het 'Brussels Health Safety Label' in ontvangst nemen. Dit label, bedoeld voor de sectoren van toerisme, cultuur & evenementenlocaties in Brussel, wordt door Visit.Brussels toegekend aan instellingen die de maatregelen naleven in overeenstemming met de geldende normen en preventieregels.

De doelstellingen van het Brussels Health Safety Label zijn onder andere:

  • Het nationale en internationale publiek te informeren en gerust te stellen over de maatregelen die genomen worden door de Brusselse toeristische sector.
  • Ervoor zorgen dat zowel de verplichte algemene regels die van toepassing zijn op alle sectoren als de sectorspecifieke bijkomende regels worden nageleefd.
  • De vestigingen die het label dragen, zullen steekproefsgewijs worden gecontroleerd door de certificeringspartner van visit.brussels, SOCOTEC, die al meer dan 20 jaar actief is in de wereld van de beveiliging. 
  • Het doel van deze controles is ervoor te zorgen dat het label in de praktijk wordt gebracht en dat de regels die nodig zijn om het te verkrijgen, worden nageleefd.

Raadpleeg hier meer info over het label.

Na analyse van het aanvraagdossier door de internationale certificeringsorganisatie SOCOTEC, was BluePoint erg trots het 'Brussels Health Safety Label' te mogen ontvangen. Dit betekent dat BluePoint de strikte veiligheidsregels van het protocol verbonden aan het label respecteert. BluePoint Venues, met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Luik, blijft zo uw trouwe partner voor de organisatie van live, hybride en virtuele evenementen. 

In het volgende filmpje, licht Frédéric De Cooman, preventieadviseur van BluePoint Venues, de genomen maatregelen en protocollen van BluePoint verder toe:

Was dit artikel nuttig?