Agoria goes edtech | Agoria
Afbeelding
Gepubliceerd op 24/09/21 door Maia Santens
Het schooljaar is gestart, niet enkel voor de leerkrachtenteams, directies, leerlingen en studenten, maar ook voor edtech-bedrijven. De ambitie is om binnen en buiten de klas digitale leermiddelen te gebruiken die het leerproces maximaal ondersteunen. Agoria neemt mee het voortouw.

Gelet op de snelle evoluties in technologie, die het rendement van leren kunnen verhogen, wenst Agoria samen met 10 lidbedrijven de edtech-dienstverlening verder uit te bouwen binnen een brede waaier van mogelijkheden.  

Volgende bedrijven waren op de kick-off aanwezig: Azumuta, Barco, Fourcast for Education, FuTuRePRoof, Georg Fischer, Ricoh, Simac, Stellarlabs, Telenet & Yes.be, Televic.

Doelstellingen is o.a. om na te gaan hoe Digisprong-investeringen kunnen verduurzaamd worden, hoe partnerschappen met scholen/opleiders of tussen bedrijven kunnen opgezet worden en hoe levenslang leren digitaal kan ondersteund worden.

Bekijk hier een oproep van Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts aan de technologiesector om samen de Digisprong van het onderwijs te versterken:

Meer weten over dit initiatief of er zelf aan meewerken? Neem snel contact op met Maia Santens, national business developer Edtech bij Agoria (maia.santens@agoria.be).
Was dit artikel nuttig?