Personeel aanwerven: Actiris wil Brusselse bedrijven geruststellen | Agoria

Personeel aanwerven: Actiris wil Brusselse bedrijven geruststellen

Afbeelding
Gepubliceerd op 26/02/21
"Hoe ga ik nu mijn team versterken?" Het is een vraag waar ongetwijfeld heel wat werkgevers mee worstelen tijdens deze aanslepende coronacrisis. Ook de Brusselse ondernemingen worden met nooit eerder geziene uitdagingen geconfronteerd. Meer dan ooit wil Actiris, de Brusselse Gewestelijke Dienst voor Arbeidsbemiddeling, deze bedrijven daarom ondersteunen.

Vanaf deze week start Actiris met een communicatiecampagne gericht op bedrijven. De boodschap: het is duidelijk dat we ons in een periode vol onzekerheden bevinden, maar dat neemt niet weg dat er voor elke situatie aangepaste oplossingen bestaan.

Bekijk hier de campagnevideo van Actiris:

Actiris benadrukt: ja, het is ook nu perfect mogelijk om uw team te versterken!

Actiris heeft heel wat deskundigen in dienst die goed vertrouwd zijn met de verschillende sectoren en beroepsprofielen. Zij kennen de Brusselse context zeer goed en kunnen u als werkgever adviseren over bonussen, stageformules, lastenverminderingen,... Bovendien kunnen ze u meteen ook in contact brengen met talrijke gemotiveerde en bekwame talenten.

Afbeelding

Actiris positioneert zich met deze campagne resoluut als partner van alle Brusselse bedrijven die vooruit willen. Neem gerust contact met hen op via de hoger vermelde contactgegevens of via dit contactformulier.

Was dit artikel nuttig?