Gids: ‘Vernieuwd (samen)werken op kantoor’ | Agoria

Gids: ‘Vernieuwd (samen)werken op kantoor’

Afbeelding
Gepubliceerd op 21/09/21 door Fabienne Martin
De kantoorruimte heeft van oudsher een belangrijke plaats in ieder werkplekbeleid. Het is traditioneel de plek waar de meeste werk¬activiteiten van kantoormedewerkers gebeuren. Naar die kantoorplek is in het verleden al veel onderzoek gebeurd, en het kantoor heeft al heel wat transformaties ondergaan.

Die evolutie gaat vandaag echter, nu de kantoorruimte niet meer als vanzelfsprekend de enige werkruimte is, een volgende fase in. De herinrichting van de kantoorruimte lijkt dan ook geen overbodige reflectie.

In deze gids, die Agoria samen met de leden van de werkgroep ‘Office Furniture’ heeft uitgewerkt, lichten we toe hoe de kantoorplek onderdeel vormt van een globaal werkplekbeleid: 

  • We zetten de stap¬pen op een rijtje, van analyse en het ontwikkelen van een visie tot concrete plannen en concepten voor implementatie. 
  • We maken ook de brug met leiderschap en people management. 
  • En ter inspiratie namen we ook enkele voorbeelden op van mogelijke praktische toepassingen in de kantoorplek onder de aandacht.

Ja, stuur mij de gids ‘Vernieuwd (samen)werken op kantoor’

 

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .
Was dit artikel nuttig?