High impact leiderschap: welke organisatie neemt kosteloos deel aan een leiderschapsontwikkelingstraject? | Agoria

High impact leiderschap: welke organisatie neemt kosteloos deel aan een leiderschapsontwikkelingstraject?

Afbeelding
Gepubliceerd op 07/09/21 door Veerle Vermeulen
Agoria leidt een ESF-project waarbij binnen een onderzoeksopzet 3 leiderschapsontwikkelingstrajecten worden onderzocht op hun impact. Iets voor uw bedrijf?

Het project heeft betrekking op 3 types trajecten:

  1. High impact leiderschap
  2. Gedeeld leiderschap
  3. Motiverend leiderschap

Heel concreet zijn we nog op zoek naar een organisatie die het ‘high impact’-traject onder begeleiding van Mercuri Urval en ervaren consultants kosteloos wil uitrollen in de praktijk en die deelneemt aan het onderzoeksluik. 

Wout Van Impe, Partner & Director Mercuri Urval licht toe: "Het High Impact Leiderschapsontwikkelingstraject is een intensief en transformatief programma waarbij het hebben van impact op mensen en dus ook resultaten centraal staat. We vertrekken vanuit het standpunt dat context en resultaten bepalen wat goed leiderschap is. Als je effectief anderen wilt leiden, is het van belang dat je begrijpt wat leiderschap is en dus ook jezelf goed kent. Wie ben jij als leider? Hoe heb je impact? Waarom zouden mensen jou volgen?"

"Focus ligt o.a. op heel wat 'golden skills' in leiderschap: one2one gesprekken, feedback als accelerator voor ontwikkeling, gesprekstechnieken, teamleden leren analyseren, gedrag leren begrijpen enz. Juist nu is het ontwikkelen van stijlflexibiliteit en agiliteit van belang om je sneller te kunnen aanpassen aan veranderende verwachtingen en omstandigheden. Naast persoonlijke groei zijn ook de groei van teamleden en het stimuleren van de onderlinge samenwerking belangrijk."

Concreet:

  • Bij voorkeur 2 groepen van 8 tot 16 leidinggevenden 
  • Groep 1: januari – februari 2022; Groep 2: maart – april 2022
  • Hoofdzetel in Vlaams Gewest, of indien in Brussels Hoofdstedelijk Gewest activiteiten in belangrijke mate gericht op de Vlaamse arbeidsmarkt
  • Leidinggevenden en hun medewerkers nemen deel aan het onderzoek via enquêtes
  • De trajecten zijn kosteloos!
Meer info? Contacteer Veerle Vermeulen, expert People & Organisation, veerle.vermeulen@agoria.be; T +32 2 706 78 52. 
Was dit artikel nuttig?