150 deelnemers op derde infosessie over aanwezigheidsregistratie op werven | Agoria

150 deelnemers op derde infosessie over aanwezigheidsregistratie op werven

Afbeelding
Gepubliceerd op 25/10/14 door Herman Looghe

Agoria heeft op 22 oktober, in nauwe samenwerking met ons expertisecentrum People & Organisation, voor de derde keer een infosessie over de aanwezigheidsregistratie op werven georganiseerd. Deze regelgeving heeft tot doel om alle personen aanwezig op werven, die werken in onroerende staat uitvoeren, verplicht te laten registreren via checkinatwork bij de RSZ. 

Zo'n 150 deelnemers woonden de infosessie bij. Na een toelichting bij de wetgeving gaven de aanwezige experts een praktische demo en stelden ze een aantal cases voor waaruit blijkt dat dankzij ICT-technologie de registratie optimaal en efficiënt kan verlopen. Uiteraard was dit ook de gelegenheid voor heel wat lidbedrijven om praktische vragen te stellen. 

Raadpleeg hier de presentaties:

Agoria staat te uwer beschikking indien u nog vragen hebt over de aanwezigheidsregistratie. We helpen u graag bij het opstellen van uw contractuele bepalingen en de aanpassing van uw arbeidsreglement. Contacteer Herman Looghe (herman.looghe@agoria.be) of Fritz Potemans (fritz.potemans@agoria.be) voor meer uitleg.

Was dit artikel nuttig?