Universem is een van de sterkst groeiende Europese bedrijven

maandag 24 april 2017

De Financial Times heeft voor het eerst een ranking van Europese bedrijven gepubliceerd die het sterkst gegroeid zijn op basis van hun omzetcijfer tussen 2012 en 2015. Universem, lidbedrijf van Agoria en gespecialiseerd in digitale marketing, prijkt in de eerste helft op het scorebord.

Lees meer

Stress en burn-out: Hoe kan ik de risico’s in kaart brengen?

vrijdag 21 april 2017

Sinds 2014 hebben werkgevers de wettelijke verplichting om een analyse te maken van de psychosociale risico’s in de onderneming en om de nodige preventiemaatregelen te nemen. Download hier de tool die Agoria heeft ontwikkeld om deze wettelijke verplichting na te komen.

Lees meer


Recupel zamelde in 2016 recordvolume oud elektro in

woensdag 19 april 2017

In 2016 verzamelde de Belgische bevolking via het Recupel-netwerk in totaal bijna 115.000 ton oud elektro, of meer dan 32 miljoen toestellen. Dat is 10,2 kg per inwoner, een record.

Lees meer

Last call! Exclusieve blik achter de schermen van de Factories of the Future

dinsdag 18 april 2017

De Roadshow van de Factories of the Future is volop aan de gang. Al meer dan 100 deelnemers kregen een exclusieve blik achter de schermen bij de meest performante koplopers binnen de Belgische maakindustrie. Wil je er ook bij zijn? Teken dan snel in!

Lees meer

DAF Westerlo groeit mee met hoger marktaandeel DAF Trucks

vrijdag 14 april 2017

DAF Trucks versterkt zijn marktpositie in Europa. In 2016 groeide het marktaandeel in het zware segment (+16 ton) aanzienlijk met 0,9 procentpunt naar 15,5%. De fabriek in Westerlo groeit mee.

Lees meer

ESF-steun voor 'Opleidingen in bedrijven'

vrijdag 14 april 2017

Via subsidies uit het ESF-programma wil de Vlaamse Overheid impulsen geven aan organisaties om de werking van de arbeidsmarkt te verbeteren en te versterken. Iets voor uw bedrijf?

Lees meer

Tech-Check zet erkende vluchtelingen met technische skills aan het werk

vrijdag 14 april 2017

Bent u als Antwerpse ondernemer op zoek naar technische profielen? Het project ‘Tech-Check’ vindt voor jullie erkende vluchtelingen met technische skills op vlak van lassen, metaalbewerking, elektriciteit, metsen...

Lees meerLeden in the picture

Zoek een lid

Agenda