Financial Services

Het expertenteam Financial Services biedt ondernemingen in alle vertrouwen en onafhankelijkheid advies en individuele begeleiding op het vlak van fiscaliteit en financiën.

1. Steunmaatregelen

Corona maatregelen, subsidies, premies, belastingvoordeel, …, wat is voor u van toepassing ? Het is soms niet evident. Wij maken u graag persoonlijk wegwijs in deze complexiteit van regels.

2. Financiële screening

Wilt u graag een onafhankelijke evaluatie van uw financiële situatie, d.w.z. een analyse van uw sterke punten, verbeteringspunten en opportuniteiten? Of heeft u interesse in een vergelijking met de Belgische sector of een waarde-indicatie van uw bedrijf? Wij helpen u graag verder.

3. Advies en begeleiding

Of u nu op zoek bent naar specifieke financiële instrumenten (kredieten, factoring, verzekeringen, enz.), dan wel naar opties om uw liquiditeit te optimaliseren en te versterken, assistentie bij uw kredietdossiers, zelfs bemiddeling bij uw bank en/of verzekeraar, stel ons uw specifieke vraag. Wij zijn er voor uw bedrijf als onafhankelijk adviseur en in alle vertrouwelijkheid.

Ons team helpt u graag verder

BVDK

Bartel Van Dyck
Agoria Tax Consultants
bartel.vandyck@agoria.be
+32 2 400 03 08
TDEI

Tom De Wit
Agoria Tax Consultants
tom.dewit@agoria.be
+32 2 706 84 02
GJCB

Geert Jacobs
Expert Financial Services
geert.jacobs@agoria.be
+32 2 706 79 69
PVHA

Patrick Van Hoye
Expert Financial Services
patrick.vanhoye@agoria.be
+32 2 706 78 08
WSCH

William Schoofs
Expert Financial Services
william.schoofs@agoria.be
+32 2 706 79 54

Of contacteer ons op: financialservices@agoria.be.

Nieuws

Webcasts