Dominique Demonté: "Beveiliging van bedrijven is niet alleen een zaak van de overheid" | Agoria

Dominique Demonté: "Beveiliging van bedrijven is niet alleen een zaak van de overheid"

Afbeelding
Gepubliceerd op 10/09/21 door Dominique Demonté
Onze veiligheid staat boven alles, zowel in onze samenleving als in onze werkomgeving. Het thema is dan ook niet uit het nieuws te slaan.

Vorige week schreef ik nog dat ons land de uitgestoken hand van de Europese Investeringsbank rond de financiering van de Belgische veiligheids- en defensie-investeringen snel moet aannemen. Maar beveiliging is niet alleen een zaak van de overheid. Deze investeringen zijn per definitie op basis van duale – civiel-militaire – technologie en toepassingen. En onze sector kan hiervan gebruikmaken voor overheids- en bedrijfstoepassingen, en op die manier ook de relance ondersteunen.

Bent u ook bezorgd over of betrokken bij de veiligheid van uw onderneming? Is de beveiliging van uw site uw dagelijkse bezigheid? Hebt u beveiligingssystemen - fysiek of digitaal - in uw productportfolio? Dan hoop ik verder met u van gedachten te kunnen wisselen op 'Securing the Castle' op 28 september 2021. We ervaren er samen wat terreinbeveiliging betekent, hoe technologie uit de maak- en digitale industrie een hefboom kan zijn voor beveiliging, in de publieke sfeer of van uw kritieke activa. Leer mee van interessante voorbeelden en ontdek waar technologie ons naartoe leidt.

Het is de tweede keer dat we 'Securing the Castle' organiseren, de vorige editie was een groot succes. Nu kan het ook weer live in BluePoint… Securing the Castle zal u interessante keynotes, technologische leads en use cases bieden. Naast use cases van de Belgische Defensie en DEME, brengen we deskundige sprekers over counter-UAV, camerabewaking en artificiële intelligentie. Ontdek hier meer over de scope, het doelgroep en het programma.

Tot dan!

Was dit artikel nuttig?