Agoria en Sirris selecteren bedrijven voor Innovatieve Starterssteun: doe mee! | Agoria

Agoria en Sirris selecteren bedrijven voor Innovatieve Starterssteun: doe mee!

Afbeelding
Gepubliceerd op 17/02/21 door Anje Van Vlierberghe
Hebt u als een jonge starter (

Wat houdt Innovatieve Starterssteun in?

Met dit programma wil VLAIO meer starters over de streep trekken om grensverleggend te zijn en een sterk groeitraject in te zetten. Dit gebeurt met een mix van financiële steun (€ 50.000), externe expert-begeleiding en een business case-advies.

Het programma is gericht op de prille starters die een pioniersrol vervullen in hun markt. Ze staan daarbij voor een traject waarbij een aantal belangrijke onzekerheden moeten onderzocht worden, zodat in een volgende stap externe financiering en/of eerste betalende klanten kunnen aangetrokken worden. Dit programma richt zich op starters met een groot economisch potentieel en bijpassende ambitie.

Bedrag

Innovatieve starterssteun combineert een breed aanbod van diensten met eventueel financiële steun. Starters die niet in aanmerking komen voor financiële steun, krijgen wel informatie, advies en begeleiding op maat van hun noden en potentieel. De financiële steun is een vast bedrag van € 50.000. 

Aanmelding via een geselecteerde VLAIO-partner

Innovatieve starterssteun wordt gelanceerd als een experimentele oproep. Er is een budget voorzien om 55 starters financieel te ondersteunen. Er wordt gewerkt met een aanmeldings- en een preselectie fase.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart via frederik.tibau@agoria.be, anje.vanvlierberghe@agoria.be of omar.mohout@sirris.be

Meer informatie vindt u hier. 

Was dit artikel nuttig?