Spoorindustrie: ontmoet opdrachtgevers en toeleveranciers op Transrail in Parijs | Agoria

Spoorindustrie: ontmoet opdrachtgevers en toeleveranciers op Transrail in Parijs

Gepubliceerd op 26/09/13 door Jean-Marc Timmermans
Op 22 en 23 oktober a.s. wordt in Parijs het tweedaagse B2B-event Transrail georganiseerd. Opdrachtgevers uit Frankrijk (vnl. “centraal niveau”) en zijn buurlanden ontmoeten er potentiële toeleveranciers.  Als lidbedrijf van Agoria geniet u voor dit event een aanzienlijke korting op de gewone deelnameprijs.

Deelnameprijs (all inclusive):

  • 2 tot 5 deelnemende bedrijven: 2 340 € excl. btw per bedrijf (10% korting)
  • 6 to 9 deelnemende bedrijven: 2 210 € excl. btw per bedrijf (15% korting)
  • 10 of meer deelnemende bedrijven: 2 080 € excl. btw per bedrijf (20% korting)

U kunt tot uiterlijk 4 oktober online inschrijven op de website van Transrail. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk dat u lid bent van Agoria (rubriek “membership in a group”) om de groepskorting te genieten. Meld ook per e-mail aan jan.renneboog@agoria.be dat u van dit aanbod gebruikmaakt. U ontvangt pas een factuur bij het afsluiten van de inschrijvingen, met de toepasselijke korting voor Agoria-leden. 

Meer informatie over Transrail   

Deelnemerslijst 

Afbeelding
(opdrachtgevers en toeleveranciers tot 13 september 2013)

Waarom deelnemen?

Transrail is voor opdrachtgevers (operatoren, infrastructuurbeheerders en systeembouwers) een uitstekende gelegenheid om op korte tijd een reeks geïnteresseerde potentiële toeleveranciers te ontmoeten. Dankzij de voorafgaande selectieprocedure verlopen deze b2b-gesprekken zeer gefocust. De deelnemers winnen veel tijd omdat ze onmiddellijk met de juiste gesprekspartner in contact komen.

De Agoria-lidbedrijven zullen op dit event telkens een gegroepeerde stand (‘Agoria Village’) hebben, wat voor extra zichtbaarheid zorgt.

Voor de bezoekers worden ook diverse infosessies en seminaries over relevante rail-topics gehouden. Tijdens de lunch is er ruimschoots gelegenheid

De rest is gereserveerd voor Agoria leden