B2B-meetings ‘Railway’: benut de Agoria-groepskortingen! | Agoria

B2B-meetings ‘Railway’: benut de Agoria-groepskortingen!

Gepubliceerd op 30/10/13 door Jean-Marc Timmermans

Op 4 en 5 december as. vinden in Lille (F) de tweede ‘International Rail Industry Meetings’ plaats. Als lidbedrijf van Agoria geniet u voor dit event een aanzienlijke korting op de gewone deelnameprijs. Agoria nam al met een 10-tal lidbedrijven deel aan de editie 2012 van de Rail Industry Meetings.

Het concept: gedurende twee dagen ontmoet u tijdens korte gesprekken (30’ max) geïnteresseerde opdrachtgevers (operatoren, infrastructuurbeheerders, fabrikanten van rollend materieel of turn key). De regio Nord-Pas de Calais is, met vestigingen van bedrijven als Alstom, Bombardier, Siemens en ook lokale SNCF-diensten, de Franse “pôle d’excellence ferroviaire”. Ook aankopers van Infrabel en de NMBS nemen deel.

Deelnameprijs (all inclusive, op basis van oppervlakte):

  • Stand 4m² = 2030 € excl. btw i.p.v. 2900 € (inclusief toegang voor 1 persoon)
  • Stand 6m² = 2450 € excl. btw i.p.v. 3500 € (inclusief toegang voor 2 personen)
  • Stand 12m² = 3360 € excl. btw i.p.v. 4800 € (inclusief toegang voor 2 personen)

Deze prijzen omvatten: een volledig uitgeruste standruimte, een vooraf vastgelegd afsprakenschema met potentiële opdrachtgevers, vrije toegang tot alle seminaries en technische sessies, deelname aan alle lunches alsook deelname aan het cocktaildiner op 4 december en aan facultatieve bedrijfsbezoeken op 3 december.

U kunt online inschrijven op de website van de International Rail Industry Meetings. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk dat u lid bent van Agoria (rubriek “membership in a group”) om de groepskorting te genieten. Meld ook per e-mail aan jan.renneboog@agoria.be dat u van dit aanbod gebruikmaakt. U ontvangt pas een factuur bij het afsluiten

De rest is gereserveerd voor Agoria leden