Agoria prominent aanwezig op Velofollies 2015 (16 – 18 januari) | Agoria

Agoria prominent aanwezig op Velofollies 2015 (16 – 18 januari)

Afbeelding
Gepubliceerd op 16/01/15 door Jean-Marc Timmermans

Deze flyer laat u kennismaken met de Belgische fabrikanten van fietsen, fietstoebehoren en -uitrusting.

Van 16 tot 18 januari vindt in Kortrijk Xpo de negende editie van Velofollies plaats, de grootste fietsbeurs in de Benelux. Ook dit jaar zal deze beurs weer een complete vitrine zijn van al wat de Belgische markt te bieden heeft op het gebied van fietsen, componenten, onderdelen, accessoires, uitrusting en fietskledij. In 2014 kwamen meer dan 32 000 bezoekers langs. Dit jaar zijn er maar liefst 293 exposanten.

Zoals tijdens de vorige editie heeft Agoria ook dit keer in Hal 5 een stand onder het motto ‘Buy Made in Belgium’. Als vertegenwoordiger van de sector zetten we er de Belgische fabrikanten van fietsen, fietstoebehoren en -uitrusting in de kijker. België staat aan de top wat het ontwerp en de ontwikkeling van fietsen en fietstoebehoren betreft, maar dit is bij het brede publiek nog onvoldoende bekend. Deze consumentenbeurs biedt ons de gelegenheid om het Belgische kwaliteitslabel verder te promoten.

Daarnaast lanceren we op Velofollies 2015 de ‘Bike of the Year’-verkiezing, een gezamenlijk initiatief van Agoria en mobiliteitsvereniging VAB. Op deze tweede stand, eveneens in Hal 5 van Kortrijk Xpo , kan de bezoeker kennismaken met de fietsen die aan de verkiezing deelnemer. Bij wijze van teaser kunt u er als bezoeker uw favoriete ‘Dream Bike’ aanstippen. De eigenlijke uitreiking van de ‘Bike of the Year’ vindt plaats op 26 maart a.s.

Op 18 januari organiseert Agoria samen met Velofollies ook zijn derde ‘dealerontbijt’, een netwerking event waar we fabrikanten van fietsen en hun klantenrelaties in een gezellige sfeer samenbrengen.

Een leuk onderdeel van Velofollies is ook dit jaar weer de E-bike testzone, waar diverse producenten hun e-bikes ter beschikking stellen van de bezoekers. Overigens is de volledige fietsmarkt te vinden op de beurs: stadsfietsen, e-bikes, trekkingfietsen, MTB, racefietsen en BMX. Bovenop de nieuwste trends en collecties zijn er tal van boeiende randactiviteiten zoals praatcafés met (ex-)wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies.

Breng zeker een bezoek aan Velofollies 2015, ontdek er de Belgische fietsproducten en kom ook eens langs op onze stand (Hal 5, nr.5108) en de ‘Bike of the Year’ stand, eveneens in Hal 5.

Het meest recente programma vindt u op de Velofollies-website.

Was dit artikel nuttig?