Neem deel aan EMO Hannover 2019: topevent in de wereld van metaalbewerking | Agoria

Neem deel aan EMO Hannover 2019: topevent in de wereld van metaalbewerking

Afbeelding
Gepubliceerd op 11/09/18 door Nathalie Nicolas
Van 16 tot 21 september 2019 laten fabrikanten uit de hele wereld hun nieuwste innovaties zien op de EMO-vakbeurs in Hannover. U toch ook?

Afbeelding
De volgende editie van EMO, de wereldbeurs voor gereedschapsmachines, vindt plaats van 16 tot 21 september 2019 in het tentoonstellingspark van Hannover in DuitslandEMO is dé vakbeurs voor de sector en een referentie voor de professionals van de maakindustrie. Het is het grootste internationale trefpunt voor metaalbewerking.

Het event wordt gepromoot door CECIMO, de Europese vereniging van de gereedschapsmachine-industrie. Fabrikanten uit de hele wereld zullen er hun producten, oplossingen en diensten voorstellen om de uitdagingen van de industriële productie aan te gaan. Er worden meer dan 2.000 exposanten verwacht.

De officiële inschrijvingen lopen tot 1 december 2018. Nog tot 15 oktober kan worden ingeschreven tegen een voorkeurtarief.

Productie gedreven door slimme technologie

Het thema van EMO Hannover 2019 is "Smart technologies driving tomorrow's production". De organisatoren zullen de nadruk leggen op de ontwikkeling en de implementatie van nieuwe functionaliteiten van Industrie 4.0. Zo zal tijdens een speciale show met als thema "IoT in Production" een reeks oplossingen worden voorgesteld, van individuele machines tot cloudgebaseerde systemen. Dit thema zal ook centraal staan in een nieuwe ruimte specifiek voor producenten van individuele besturingstechnologie, software en automatiseringstechnologie.

Raadpleeg alle informatie om in te schrijven voor EMO Hannover 2019.

De EMO-beurs is al gepland tot 2027:

  • 2019: Hannover – Duitsland
  • 2021: Milaan – Italië
  • 2023: Hannover – Duitsland
  • 2025: Hannover – Duitsland
  • 2027: Milaan – Italië
Was dit artikel nuttig?