Studio Dott lanceert product start-up WayFi | Agoria

Studio Dott lanceert product start-up WayFi

Afbeelding
Gepubliceerd op 24/05/14 door Jean-Marc Timmermans

Noodsignalisatie en bewegwijzering krijgen bij de inrichting van gebouwen vaak weinig aandacht. Architecten beschouwen het als een noodzakelijk kwaad: het zijn ‘lelijke pukkels’ in hun ontwerp. Met WayFi wil Studio Dott daar verandering in brengen en noodsignalisatie en bewegwijzering aanbieden die een meerwaarde biedt aan het totaalontwerp.

WayFi is de eerste product start-up van het in Berchem gevestigde ontwerp en adviesbureau, dat volgens de wensen van de klant ofwel enkel voor opmaak en (lokale) fabricage zorgt, ofwel het hele proces van behoeftenanalyse tot en met installatie van de WayFi-bewegwijzering begeleidt.

Studio Dott: “WayFi Guard biedt een nieuwe kijk op noodsignalisatie en onderscheidt zich door zijn unieke stijl: opvallende, volumineuze elementen met een sterk contrast. Guard voldoet aan alle normen en is tegelijk esthetisch. WayFi Guide is een totaalpakket voor bewegwijzering. Met dit systeem creëren we de plaatsaanduidingen en wegwijzers voor uw project. Volledig op maat. Zelfs de materiaalkeuze is volledig vrij.”

www.wayfi.be


 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten! We publiceren uw bericht in onze nieuwe rubriek "Good News" op www.agoria.be maar ook in deze rubriek in Agoria Online en in het magazine Industrie Technisch Management.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

 

Was dit artikel nuttig?