Business development | Agoria

Business development

Business Clusters

Agoria levert niet alleen individuele diensten, maar focust ook sterk op een collectieve werking tussen lidbedrijven uit de technologische industrie. Deze collectieve werking is sectorgericht en wordt uitgewerkt in verschillende business groups, gegroepeerd in onderstaande business clusters.

Connect & Network

Als lidbedrijf van Agoria maakt u deel uit van een groot netwerk van collega’s en concurrenten, klanten en leveranciers, beleidsmakers en technologisch geïnteresseerden. Neem deel aan onze activiteiten die u helpen om uw (inter)nationaal netwerk te ontwikkelen, zakelijke opportuniteiten in specifieke verticale markten te ontdekken of te leren hoe deze markten evolueren.

Technology Clubs

Is uw bedrijf internationaal actief? Overweegt u uitbreiding naar buitenlandse markten? Wilt u in contact komen met high-level beslissingsnemers bij globale klanten? Of van gedachten wisselen met collega-bedrijven? De Technology Clubs van Agoria staan tot uw dienst om uw business development-plannen op het internationale niveau te ondersteunen.

Vakbeurzen

Een vakbeurs brengt alle relevante actoren uit uw sector of industrie samen op één locatie. Of u nu exposant of bezoeker bent, een beursdeelname is dé gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, leads te genereren of gewoon een idee te krijgen van wat er leeft binnen uw vakgebied.