Ontdek de toekomst voor de maakindustrie op MACHINEERING 2021 (8,9 en 10 september) | Agoria

Ontdek de toekomst voor de maakindustrie op MACHINEERING 2021 (8,9 en 10 september)

Afbeelding
Gepubliceerd op 02/09/21 door Alain Wayenberg
Op Machineering 2021, de eerste 'fysieke' vakbeurs van het najaar, ontdekt u de allernieuwste trends en ontwikkelingen met betrekking tot het optimaal uitrusten van uw productie: maken, ontwerpen, assembleren, materiaalinnovaties, werktuigmachines, gereedschappen, maintenance, automatisering.... Het komt allemaal aan bod. Enkele niet te missen tips.

Machineering 2021 vindt plaats van 8 tot en met 10 september. Het is de ideale ontmoetingsplaats voor ieder bedrijf op zoek naar werktuigmachines, robotisatie, snijgereedschappen, 3D-printing solutions en nog tal van andere oplossingen en ontwikkelingen om de productie in te richten.

Grijp nu uw kans om in één dag een massa kennis bij te tanken en direct in contact te komen met heel wat leveranciers die op de beurs aanwezig zullen zijn.

4 tips voor een geslaagd beursbezoek

1/ Onder de exposanten bevinden zich heel wat leden van metal-alliance.be. Loop er zeker eens langs, want zij hebben u heel wat te vertellen.

2/ Op het beursprogramma staan interessante expert classes tijdens welke u met een minimale inspanning meer te weten komt over diverse actualiteitstopics uit de maakindustrie.

Op woensdag 8 september kunt u bijvoorbeeld een presentatie volgen over het belang van de (maak)industrie in België, gepresenteerd door Ben Van Roose (Manager Manufacturing bij Agoria). Ben neemt u  mee in de wereld van het Belgische maakindustrie landschap. Hij licht de huidige stand van zaken toe, maar geeft ook heel wat hints mee voor morgen.

3/ Op donderdag 9 september vindt, specifiek voor de beslissingnemers uit de sector, een extra nocturne plaats. Ontvangt u graag een uitnodiging? Stuur dan een mail naar alain.wayenberg@agoria.be met aanvraag voor een nocturnecode waarmee u hiervoor kan registreren.

4/ Ook scholen zijn welkom. Speciaal voor hen wordt op woensdag 8 en vrijdag 10 september een speciale Metal-Alliance.BE Learning Tour-activiteit georganiseerd. Meer info vindt u hier.

Was dit artikel nuttig?