Download de Ventilatieschool Gids | Agoria

Download de Ventilatieschool Gids

Afbeelding
Gepubliceerd op 23/03/21
Gecontroleerde ventilatie is een duurzame oplossing. Daarvoor zijn specifieke ventilatiesystemen ontwikkeld, die klaslokalen op een gecontroleerde, slimme en energiezuinige manier kunnen ventileren en tegelijk een goede binnenluchtkwaliteit kunnen garanderen. Omdat niet altijd duidelijk is wat de optimale oplossing is voor een specifieke situatie, is advies op maat nodig.

Net daarom werd deze brochure/gids opgesteld om schooldirecties en inrichtende machten een duidelijk overzicht te bieden van de mogelijkheden van elk ventilatiesysteem, inclusief een begeleidende beslissingsboom om het passende systeem te kiezen.

Download de Ventilatieschool Gids hier:

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .
Was dit artikel nuttig?