ASCO Industries en Montana Aerospace bundelen krachten. Proficiat! | Agoria

ASCO Industries en Montana Aerospace bundelen krachten. Proficiat!

Afbeelding
Gepubliceerd op 10/09/21 door Luc Stultjens
Het hele Agoria-team feliciteert ASCO Industries, lid van Agoria's Flemish Aerospace Group, met de ondertekening van een overname-overeenkomst waarbij de ASCO-groep volledig eigendom wordt van Montana Aerospace.

Montana Aerospace is een toonaangevende producent van systeemcomponenten en complexe assemblages voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, met wereldwijde engineering- en productie-activiteiten. De onderneming telt ongeveer 5.000 hoogopgeleide werknemers in 28 vestigingen op vier continenten, die baanbrekende technologieën voor lucht- en ruimtevaart, e-mobiliteit en de energie-industrie van morgen bedenken en ontwikkelen op basis van aluminium, titanium, composiet, koper en staal. 

ASCO Industries, dat zijn hoofdzetel in België heeft, is een toonaangevende leverancier en ontwikkelingspartner op het domein van vleugelcomponenten, complexe mechanische assemblages en grote structuren voor de lucht- en ruimtevaartindustrie en werkt vanuit vier locaties in België, Duitsland, de Verenigde Staten en Canada met zo'n 1.200 medewerkers. 

Door deel uit te maken van Montana Aerospace verzekert ASCO zich van de duurzaamheid en het concurrentievermogen van zijn activiteiten op lange termijn. We zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst positief zal zijn voor beide ondernemingen. Samen zullen ze zich verder kunnen ontwikkelen en hun leiderschap en innovatie versterken.

Felicitaties aan het team van ASCO Industries dat deze deal tot stand heeft gebracht want dit is het resultaat van continue innovatie en leiderschap op lange termijn.

Was dit artikel nuttig?