AMBITIE

het is van alle leeftijden!

Gevestigde ondernemer of tiener, verslaafd aan technologie? Starter met een drang naar techie of digitale babyboomer? Met de ambitie om je hand te leggen op een zero-emissie auto… Deel je ambities met Agoria.

NEWS

VIDEO: Belgisch Solar Team wint brons op WK voor zonnewagens

De studenten van het Belgische Solar Team zijn als derde geëindigd op het WK voor zonnewagens in Australië. Ze reden een 3021 kilometer lange tocht van Darwin naar Adelaide met een zelfgebouwde zonnewagen en namen het op tegen 42 teams uit 21 landen. Na een spannende laatste dag eindigden de Belgen enkele minuten voor het team van de Japanse universiteit van Tokai. Aan de finish was de ontlading groot. Ontdek het allemaal in dit filmpje!

...

Dag 2 World Solar Challenge: Belgisch team klimt op naar vijfde plaats

De Belgische zonnewagen is gisteren (maandag) één plaats opgeklommen in het klassement van het wereldkampioenschap voor zonnewagens. De Leuvense studenten staken het team van de universiteit van Sydney voorbij en staan nu op de vijfde plaats. Vandaag zetten ze hun inhaalrace verder. Agoria duimt mee als peter!

...

Belgische zonnewagen na pech voorlopig 6de in World Solar Challenge

Zondag 8 oktober werd in de Australische stad Darwin het startschot gegeven voor het fameuze WK voor zonnewagens. De uitdaging? Met een uitsluitend door zonne-energie aangedreven wagen zo snel mogelijk ruim 3.000 km overbruggen. Het Belgische Punch Powertrain Solar Team, onder peterschap van Agoria, staat voorlopig op een mooie 6de plaats. Om niets te missen volgen wij de race ‘live’ voor u mee.

...

Contacteer ons

Tel. +32 2 706 78 00

Adres

BluePoint Brussels
Bd. A. Reyers 80
1030 Brussel