Nieuws

 Technord: vier decennia van technologische visie en ambitieEen familiebedrijf uitbouwen tot een heuse industriŽle groep die tot over de landsgrenzen bekend is om zijn expertise en zijn innovatiedrive? Het verhaal van Technord schrijft zichzelf. CEO Philippe Foucart vertelt hoe en waarom het bedrijf in Doornik blijft groeien terwijl de vierde industriŽle revolutie volop aan de gang is.


Lees meer

 Biebuyck: precisietechniek zit mee aan de feestdisBiebuyck, een lidbedrijf uit Houdeng (Henegouwen), ontwikkelt machines en productielijnen voor het afwerken van de randen van glazen, de productie van vazen en de creatie van decoratie-objecten in glas of kristal. In die bijzondere nichemarkt heeft het bedrijf een naam als een klok.


Lees meer

 Merco Machines verkoopt 2.000ste machineEen Italiaanse klant heeft bij Merco Machines geÔnvesteerd in een automatische verfspuitmachine voor het lakken van stalen vaten. Dankzij dit order overschrijdt dit Agoria-lidbedrijf uit Merelbeke de kaap van 2.000 verkochte machines. Proficiat!


Lees meer

Quotes

Agoria feliciteert de Belgische technologiebedrijven met hun ambities.

Bedankt om die ambities te helpen realiseren.

De technologiebedrijven in ons land zijn ambitieus, altijd al geweest.

Of het nu gaat om het maken van nieuwe producten en diensten, het creŽren van nieuwe jobs of exportmarkten veroveren, Agoria helpt deze bedrijven en hun werknemers nog hoger te mikken, nog verder te gaan, nog beter te doen.

Door expertise te delen, opleidingen te geven, netwerkopportuniteiten te creŽren, inspiratie te bieden en actief deel te nemen aan het maatschappelijke debat.Wat is uw ambitie?

Bruist u ook van ambitie? En wilt u dit delen door onze Ambition Ambassador te worden?
Omschrijf wat ambitie inhoudt voor u en uw bedrijfÖ en wij nodigen u misschien uit om een van de gezichten te worden van onze #AgoriAmbition campagne.

U bent aan zet!