AI Blindspots: download de kaartenset en versnel uw project | Agoria

AI Blindspots: download de kaartenset en versnel uw project

AI Blindspots visual

AI voor uw bedrijf? Bereid u voor

AI Blindspots visual

Vermijd de typische AI-valkuilen

Elk AI-project kent mogelijke valkuilen vóór, tijdens of na de ontwikkeling ervan. Deze valkuilen noemen we blindspots. Met onze gratis AI Blindspots-kaartenset hebt u op voorhand een idee van de mogelijke gevolgen van uw beslissingen en acties.

De AI Blindspots-kaarten zijn gebaseerd op AI Blindspots ontwikkeld door MIT. Het Kenniscentrum Data & Maatschappij paste de originele set aan de Vlaamse context aan. Agoria maakte de aanpassingen voor het Belgische ecosysteem.

Elke kaart uit de set bevat:

  • een aantal vragen over mogelijke blindspots,
  • een praktijkvoorbeeld dat het belang van de blindspot aantoont
  • enkele tools en tips aan om deze valkuilen tijdig te detecteren en zo te beperken.

Deze kaartenset focust enkel op de planningsfase (fase 1). In de toekomst wordt deze kaartenset verder uitgewerkt met kaarten voor de ontwikkeling en implementatie (fases 2 en 3) van uw project.

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .