Academy "Treasury Cash Management" NL | Agoria

Academy "Treasury Cash Management" NL

Academies
Plaatsen beschikbaar
Gepubliceerd op 13/09/21 door webmaster

Academy "Cash Management"

Wat kan u als ondernemer doen om uw cash te optimaliseren? Treasury management is een groot domein binnen corporate finance en is "een topprioriteit" van elke manager.

Deze 1-daagse opleiding brengt je de vaardigheden, de complexiteit, de kerncomponenten en de recente trends bij in dit domein.

Doelgroep

Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met de organisatie Finance Xplained en is speciaal ontworpen voor managers die projecten beheren/evalueren of verantwoordelijk zijn voor het uitwerken van businesscases.

Wat leert u tijdens deze opleiding?

Een van de verwachtingen van de treasury manager is om meer betrokken te zijn bij de financiële risicobeoordelingen en om een risicobeperking te bieden.


We behandelen het belang van kasstroomoverzichten, kasbegroting, treasury-systemen en treasury-transacties. In deze opleiding geven we u de instrumenten die u zullen helpen de rol treasury manager op een zelfverzekerde manier op te nemen. 


We zullen ook de belangrijkste hefbomen van het werkkapitaalbeheer behandelen en u enkele recente trends in het beheer van treasury aanbieden.

Voor wie?

Managers, finance Professionals of starters die een beter inzicht willen krijgen in Treasury en de activiteiten.  Enige ervaring in treasury is goed om te hebben maar niet vereist!

Leermethode en lesgever

De opleiding wordt gegeven in de vorm van theorie en concepten, gecombineerd met praktische en interactieve oefeningen en casestudy's om elk begrip te versterken.

Kris De Clercq heeft meer dan 25 jaar lesgegeven en gewerkt met management teams, vooral in Oost-Europa. Naast zijn activiteiten voor Finance XPlained geeft hij ook aan meerdere universiteiten overal ter wereld les in "Corporate finance", "International Finance and Investment" en "Issues in IFRS", waarvoor hij een universitaire innovatieprijs ontving. Zijn ervaring in de financiële sector strekt zich uit over vermogensbeheerders, investeringsbanken en beurzen in het VK, Luxemburg, België, Duitsland, Rusland, Roemenië, enz.

Praktische informatie

Data: dinsdag 12 oktober 2021 - 9u00-17u00


Deelnameprijs per persoon excl. BTW: leden: 330€ - niet-leden: 660€


Opleidingstype: online - blended learning traject. Deelnemers krijgen enkele dagen vooraf de aanmeldingslink toegestuurd.